Hummus de remolatxa

Els snacks són els reis dels dinars amb família o amics.
És bo saber-los triar; n'hi ha que són sorprenents i molt saborosos. Fuig dels típics snacks industrials! I, opta pels sans, saborosos i rics en valor nutritiu.
Nosaltres hem trobat un de ben espectacular, l'HUMMUS DE REMOLATXA! Fresc, cremós i diferent.

Ingredients hummus de remolatxa:


400 g de cigrons cuits
Suc de llima al gust
All al gust
Oli d'oliva verge extra
Una remolatxa cuita
Fulles de menta fresca
Sal

Preparació hummus de remolatxa:


1. Cou la remolatxa amb la pela, ja que un cop cuita, la pots pelar fàcilment
2. Disposa al got de la batedora tots els ingredients; els cigrons ben escorreguts, la remolatxa cuita, el suc de la llima, una cullerada de tahina, una mica d'all (al gust), unes fulles de menta i sal.
3. Tritura-hoº i afegeix un rajolí d'oli d'oliva verge extra, de mica en mica i també aigua mineral, fins a aconseguir una textura homogènia i cremosa.
4. Prova-ho i rectifica, si cal, al teu gust.
5. En un bol, posa el puré i decora amb unes fulletes de menta picada.

Suggeriment: l'hummus és un excel·lent entrant que combina molt bé amb molts tipus d'ingredients. Pots atrevir-te per sucar amb les endívies, la pastanaga crua i el cogombre, o bé amb palets integrals, torradetes i pans de tota mena, i fins i tot amb xips...
Nosaltres ens hem atrevit amb les XIPS NATURALS MIKSO! Són espectaculars!
Fetes de forma artesanal i tenint molt present la selecció d'ingredients locals, tots ells de proximitat i considerant varietats que es puguin cultivar en el nostre clima, com ara; el moniato taronja, blanc i violeta, la xirivia i la remolatxa. Els pots trobar a les nostres botigues i a la nostra web.

Propietats de la remolatxa:


Rica en àcid fòlic, el qual afavoreix la formació de cèl·lules noves. El consum de la remolatxa també aporta silici i zinc, manté la pell ferma i dóna brillantor als cabells i a les ungles. També pots gaudir de les seves fulles verdes, contenen antioxidants i alhora contenen molt de ferro.

Només ens queda dir:
Moooooolt fans del súper morat de la remolatxa!!!