Noves sangries Pompita

Ha trigat, però ja tenim l'estiu a sobre! Amb ell començaran a aparèixer més plans a l'aire lliure, més reunions d'amics i sobretot més vermuts i barbacoes! Voleu sorprendre als vostres amics? Us ensenyem les nostres noves novetats en sangries Pompita. Més fresques i lleugeres i amb un disseny molt divertit.

La sangria és una beguda molt consumida i típica d'Espanya. El nom sangria prové del color vermellós del vi negre de la recepta tradicional. Tot i així, hi ha altres tipus de sangries, fetes amb vi blanc, vi rosat o amb champagne, encara que la tradicional espanyola sempre serà la que es fa amb vi negre. A més s'utilitzen fruites per endolcir com la taronja, la llimona, el préssec, la pera, el meló o la síndria per exemple. Se sol preparar en una gerra gran de vidre per poder veure els diferents ingredients.

Nosaltres us proposem dues sangries amb les que segur que no falleu. La sangria Pompita Barcelona és la més semblant a la sangria tradicional, amb un sabor intens i tocs cítrics. En canvi, la sangria Pompita Eivissa està feta amb vi rosat, amb tocs de síndria i llimona. Podeu consumir-les tal qual en fred o afegir-li més fruites trossejades i gel. A més, si voleu donar-li un toc més glamuros podeu fer els vostres propis glaçons amb petites fruites a l'interior com nabius o gerds. També podeu fer glaçons amb flors comestibles o amb fulles de menta i donar-li així un toc més fresc i desenfadat.

Així que ja sabeu, correu a provar-les!