Cistelles de Nadal

4 productes

 • Cistella Nadal Sibaris

  Cistella de Nadal Sibaris. Les cistelles de nadal de Cal Fruitós vénen embolicades en en cel·lofana, amb llaç de tela. Inclou la...

  20,00 € / u

  Pes mitjà u.: 2,50 Kg.

  20,00 € / u

  Pes mitjà u.: 2,50 Kg.


 • Cistella Nadal Gourmet

  Cistella Nadal Gourmet. Les cistelles de nadal de Cal Fruitós vénen embolicades en en cel·lofana, amb llaç de tela. Inclou la...

  27,00 € / u

  Pes mitjà u.: 3,00 Kg.

  27,00 € / u

  Pes mitjà u.: 3,00 Kg.


 • Cistella Fruita Mitjana

  Les cistelles de nadal de fruita de Cal Fruitós vénen embolicades en en cel·lofana i amb llaç. Inclou la caixa de fusta i una...

  47,00 € / u

  47,00 € / u


 • Cistella Fruita Petita

  Les cistelles de nadal de fruita de Cal Fruitós vénen embolicades en en cel·lofana i amb un llaç. Inclou cistella i una felicitació...

  35,00 € / u

  Pes mitjà u.: 10,00 Kg.

  35,00 € / u

  Pes mitjà u.: 10,00 Kg.


Per què regalar cistelles de nadal?

Durant aquestes dates ens agrada tenir detalls amb els que més estimem, però buscar els regals de nadal no sempre és fàcil, impliquen temps i esforç. Per això, a Cal Fruitós et proposem el regal perfecte per als teus compromisos, les nostres cistelles de nadal! Amb productes de la millor qualitat i una presentació diferent i nadalenca.

Comprar online cistelles de nadal.

Podràs comprar online les nostres cistelles de nadal i enviar-les a qui vulguis, com a familiars, amics o companys de feina. Com a empresa, pots reinventar els clàssics lots de nadal i regalar les nostres cistelles, més econòmiques i elegants.

A més les lliurem en 24-48h, depenent del codi postal del destinatari. Comprar cistelles de nadal online a la nostra web és fàcil i ràpid, simplement has d'escollir la teva caixa preferida i realitzar en pagament online. No només fem comandes a Barcelona, podràs rebre la teva cistella de nadal a qualsevol punt de la península.

Què inclouen les nostres cistelles de nadal?

Trobaràs diferents cistelles amb assortiments diferents, segons quines siguin les teves prioritats. Les més tradicionals inclouen productes típics nadalencs com cava, torrons, galetes gourmet i diferents postres. Si prefereixes un regal de nadal més sa, pots demanar les nostres cistelles de nadal amb fruita, fruita seca i altres productes saludables. D'aquesta manera et pots adaptar als gustos del destinatari, ja que no tots som iguals, les nostres cistelles de nadal tampoc.

Les nostres cistelles de Nadal vénen presentades en una caixa de fusta, molt original i còmoda de transportar. A més, després podràs reutilitzar-la a casa per a magatzematge o fins i tot com a decoració.

A més, les cistelles de nadal de Cal Fruitós vénen amb una targeta personalitzada. Només necessitem que ens deixis a comentaris el missatge que desitges que posem i nosaltres ens encarreguem. D'aquesta manera, podràs felicitar el nadal alhora que regales la cistella.