Franquícies Cal Fruitós

CAL FRUITÓS som una empresa familiar dedicada des de fa quatre generacions a la venda al detall de fruita, verdura i productes d'alimentació.

Treballem per millorar la qualitat de vida dels nostres clients a través del menjar. Oferim un espai de compra diària amb els millors productes i fomentem hàbits saludables aconseguint una compra intel·ligent, saludable i amb la millor relació qualitat preu.

Som un negoci d'alimentació rendible, actualment amb 31 botigues obertes.

Estem en un procés d'expansió de les nostres botigues per Catalunya i et proposem formar part del nostre grup.

Estanteries a la franquícia de Cal Fruitós
Equip d'una franquícia de Cal Fruitós

Sigues el nostre aliat!

El franquiciat és un pilar bàsic a Cal Fruitós, per a nosaltres és essencial la xarxa d'aliats repartida pel territori català on comparteixen la visió, missió i valors del grup Cal Fruitós.

Gràcies a la nostra estructura corporativa garantim als franquiciats de Cal Fruitós una organització eficient que aporta formació contínua, gestió del dia a dia, innovació, comunicació i desenvolupament de la marca.

Contacta amb nosaltres

Si vols obrir la teva pròpia franquícia i t'agrada el que fem, deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte.

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb el més aviat possible.

Les dades facilitades seran tractades per CAL FRUITÓS per possibilitar la gestió de la seva sol·licitud. Per ampliar la informació facilitada o per exercici dels drets que la llei li atorga (accés, rectificació supressió, limitació i oposició) podeu accedir a les Política de privacitat.