Preguntes freqüents

Comprar a través de calfruitos.com és molt senzill; des de la pàgina principal de la nostra web podràs accedir a les fitxes dels diferents productes, seleccionar els que més t'interessin i afegir-los al carret de la compra. En finalitzar la teva comanda hauràs de confirmar amb el botó "Fer compra" i facilitar-nos les teves dades personals i l'horari d'entrega.

A través del nostre servei d'atenció al client pots consultar qualsevol dubte enviant un correu electrònic a hola@calfruitos.com o també a través del telèfon 93 260 88 00, de dilluns a divendres de 9h a 18h.

La comanda mínima perquè els ports siguin gratuïts està entre 20 i 50 € en funció de la teva zona de lliurament, consulta la cobertura amb el teu codi postal. Si la teva comanda no supera aquesta quantitat, es cobraran els ports corresponents que aniran inclosos en el preu final de la comanda.

Pots realitzar el pagament al confirmar la teva comanda mitjançant targeta de crèdit. El nostre terminal de pagament virtual retindrà una quantitat igual al preu de la teva compra i un cop la teva comanda ja estigui preparada i llesta per enviar, es farà el cobrament definitiu amb la quantitat i pes exacte per a cada producte.

Utilitzem aquest mètode perquè la fruita i la verdura varia de pes durant l'any. A causa d'això, el pes mitjà del producte que comercialitzem via web és aproximat, per tant el seu cost i l'import total de la compra pot estar sotmès a canvis. Així només pagues el que estàs comprant realment.

La nostra web disposa dels segells oficials de Visa i MasterCard, garantint la total seguretat en el pagament. No emmagatzemem cap dada referent a la teva targeta de crèdit, quan el nombre es guarda per a futures compres aquesta informació l'emmagatzema el banc, el que garanteix la màxima seguretat en el procés. Pots estar completament tranquil, comprar a calfruitos.com és segur.

Una vegada ens arriba la teva comanda confirmada, procedim a la seva preparació el mateix dia d’entrega seleccionat per tal que els productes que rebis siguin frescos del dia.

Per Barcelona i poblacions properes, els nostres repartidors et faran arribar la teva comanda.

Per la resta de poblacions el lliurament es realitza mitjançant els serveis de MRW.

A les poblacions en què fem el repartiment amb transportista propi els nostres horaris d'entrega es divideixen en franges horàries de dues hores, repartint des de les 8h del matí fins a les 22h del vespre. Selecciona quina s'adapta millor a les teves necessitats.

Per a la resta de poblacions, MRW es compromet a fer el lliurament al llarg del dia seleccionat sempre que les dades de l'adreça siguin acurades i hi hagi una persona present per rebre la comanda. MRW es posarà en contacte telefònic amb tu per concretar l'entrega.

El nostre transportista intentarà posar-se en contacte telefònic amb tu. Si això no és possible et deixarem una nota a la bústia de veu segons hem anat a entregar la teva comanda.

Si has autoritzat a algú a recollir la teva comanda li deixarem el gènere a la persona autoritzada. Per autoritzar a algú la recollida en nom teu hauràs d'omplir la casella "en cas d'absència entregar a :" que trobaràs en el moment d'escollir la franja horària, en confirmar la teva comanda.

Garantim sempre la qualitat dels nostres productes. Si reps un producte en mal estat et descomptem el seu valor a la següent compra o si ho prefereixes ho abonem directament en la teva compta bancaria.

Els abonaments s'acumulen a un compte del client bescanviables per pròximes compres.

Si prefereixes que t'abonem directament l'import al teu compte bancari, envia un correu electrònic a hola@calfruitos.com sol·licitar l'abonament.

Al clicar sobre qualsevol dels nostres productes, trobaràs la seva fitxa, on es mostra la descripció del producte i la seva informació nutricional.

Addicionalment trobareu les nostres icones de productes biològics, refrigerat, de proximitat i sense gluten, per tal que pugueu identificar d'una manera ràpida i senzilla productes amb aquestes característiques.

Si tot i així tens dubtes, a través del nostre servei d'atenció al client pots consultar qualsevol dubte enviant un correu electrònic a hola@calfruitos.com.

Si necessites la factura de la teva comanda has d'anar a “les meves comandes" i veure el detall de la comanda que t'interessa, allà podràs descarregar-la o directament imprimir-la. Les factures estan disponibles 24 hores després de realitzar la teva comanda.

Per gaudir de les promocions, hauràs de confirmar la teva comanda en el període comprès entre la data d'inici i la de fi de promoció o fins a esgotar existències.
El dia d'entrega no afecta les promocions.

Per aquelles promocions amb codi promocional, aquest s'haurà d'introduir en confirmar la comanda.

Les teves dades personals estan subjectes a la política de confidencialitat i no seran cedides a altres empreses sense el teu consentiment. La informació que ens facilitis quedarà en un fitxer propietat de Kucua Internet Services, S.L. i sempre podràs modificar-la o cancel·lar-la dirigint-te al nostre correu electrònic hola@calfruitos.com o també a través del nostre telèfon 93 260 88 00.

A Cal Fruitós cuidem de les famílies nombroses i els ajudem a mantenir uns bons hàbits alimentaris amb un descompte d'un 5% en totes les compres realitzades a la nostra botiga online.

Requisits:

  • Donar-se d'alta com a client a la nostra web
  • Enviar un mail amb l'assumpte 'Família nombrosa' a hola@calfruitós.com amb nom d'usuari o mail i una fotografia del carnet de família nombrosa o una acreditació que us avali.

RECOMANA I GUANYA

Cal Fruitós vol agrair-te que comparteixis la teva experiència amb els teus coneguts i per això et premiem per cadascun d'ells que rebi la seva comanda gràcies a tu. A més, cada nou client rebrà un codi personal per a la seva primera compra.

És molt senzill!

A l'apartat 'Recomana i Guanya' trobaràs el teu codi personal.

2. Comparteix-lo amb els teus coneguts que encara no s'hagin donat d'alta com a clients. Pots enviar invitacions a través d'email, Whatsapp i xarxes socials.

3. Quan un nou client es registri haurà d'introduir el teu codi personal a l'apartat indicat. En aquest moment, s'activarà al seu perfil un descompte.

4. Quan rebi la seva compra, t'enviarem un correu electrònic amb la confirmació del teu descompte que ja estarà disponible al teu perfil.

5. Pots acumular diferents descomptes però tingues en compte que només podràs utilitzar un cupó per compra. Cada descompte promocional té uns requisits (vigència i compra mínima) que hauran de complir-se per a fer-ho efectiu.

6. Per a més informació sobre condicions d'aplicació consulta les nostres condicions generals. Qualsevol altre dubte, escriu-nos a hola@calfruitos.com i et contestarem al més aviat possible.

CODIS PROMOCIONALS

Si encara no tens el teu codi promocional pots fer-te amb un d'ells a través de promocions exclusives de nostra newsletter, seguint-nos en xarxes socials o puntualment en forma de xec dins de la teva compra.

Pots afegir el codi promocional abans de realitzar el pagament de la teva compra, en l'apartat: 'codi promocional'. Cada codi promocional té uns requisits (vigència i compra mínima) que hauran de complir-se perquè el descompte sigui efectiu. Per a més informació sobre condicions d'aplicació consulta les nostres condicions generals. Qualsevol altre dubte, escriu-nos a hola@calfruitos.com i et contestarem al més aviat possible.