Qui som

Cal Fruitós 1940. La família Fruitós, de pagesos a botiguers

La família Fruitós al 1940
Transport de Cal Fruitós al 1945
Hivernacles de Cal Fruitós al 1975

Família i casa de pagès de Caldes de Montbui, dedicats des de fa quatre generacions a la venda al detall de fruita, verdura i productes alimentaris. Abans de 1940 ja produíem i compràvem verdures a altres pagesos per vendre-les al Mercat Maignon de Badalona.

Després de quatre generacions al capdavant del negoci i quaranta punts de venda a Catalunya, sempre ens havíem preguntat el mateix. Ha estat el destí en posar el nom de Fruitós a una família que ven fruita? El destí o no, l’any 2014 sorgeix un projecte empès pel sentiment de voler explicar la nostra història a la gent: sobre la primera botiga amb el nom de "Cal Fruitós" al barri de Gràcia i contínua fins a l'actualitat, reformant i obrint botigues cap a una nova manera d'entendre l'alimentació.

Perseverança

A Cal Fruitós, "perseverança" va més enllà de la fermesa, la constància i la manera de ser d'una persona per abastar un fi comú. Millorar la qualitat de vida dels nostres clients a través del menjar. Volem oferir un espai de compra diària amb els millors productes naturals i fomentar hàbits saludables per cada moment i estil de la nostra vida. Aconseguint una compra intel-ligent i saludable al millor preu.

Donem importància a la salut, la confiança i la comoditat de compra, valors que ja ens identificaven des de que cultivàvem els nostres camps, fins ara que busquem els millors productes d'agricultors i col·laboradors associats amb la qualitat i la frescor que volem cada dia.

Salut

Busquem crear transparència des de l'origen, informant de la procedència, producció i característiques del producte, per tal de transmetre tranquil·litat i seguretat a l'hora de consumir-los.

Tenim passió pel menjar sa! Estem compromesos amb una major producció i distribució d'aliments biològics, intentant equiparar el cost per així vendre'l al millor preu possible i poder democratitzar el producte biològic. Busquem associacions amb productors i proveïdors de proximitat que comparteixen la nostra preocupació per una alimentació sana i equilibrada.

No tenim por de provar coses noves. ¡Cercar, innovar, provar, assessorar i vendre! aquesta és la nostrafilosofia, amb una finalitat molt clara, el benestar.

Cal Fruitós al mercat de Badalona al 1986
Botigues de Frescuore
logo Cal Fruitós al 2014

Confiança

Creem ambients divertits que reflecteixen les comunitats a les quals servim. Llocs de trobada on crear sinergies i ponts de comunicació. Fomentant l'escolta activa des del punt de venda, fins a les nostres plataformes online.

Comoditat

Els clients són l'ànima del nostre negoci. Els nostres punts de venda tant físics com online tenen com a prioritat la facilitat i l’agilitat de la compra ja que només satisfent als nostres clients tenim la sensació de la feina ben feta.

Petits canvis cap a un món sense residus

Estem compromesos amb l'agricultura sostenible i l'expansió de productes biològics i de proximitat, per reduir l'ús de pesticides, promoure la conservació del sòl i reduir l'empremta ecològica. En els nostres establiments hem eliminat les safates de porexpan per safates de cartró reciclat biodegradable i són disponibles a disposició del client alternatives a la bossa de plàstic, com les de paper reciclat, cotó o ràfia reciclada 100%.

Compartim un destí comú

El nostre negoci està íntimament lligat al veïnat i la seva comunitat. La cura dels mateixos és molt important per a nosaltres i és per això que donem suport a iniciatives locals relacionades amb l'esport, la vida sana i la solidaritat.