Préssec Embossat Groc

Préssec Embossat Groc

  • Origen:
    Teruel
  • Categoria:
    Primera
  • Varietat:
    Garante
  • Calibre:
    16-18

Producte esgotat

No disponible
Aquesta delicatessen del Baix Aragó procedeix més concretament de Calanda i poblacions veïnes de la província de Terol.

És una fruita internacionalment reconeguda pel delicat procés de producció que deriva en un fruit d'aroma intensa i sabor exquisit.

Aquest fruit és molt apreciat en el mercat a més de per la seva gran grandària per un sabor deliciós i dolç que activa l'aroma natural dels millors préssecs del món.

El préssec de Calanda també és fàcilment recognoscible pel seu calibre. La tècnica d'aclarida consisteix a treure el 70% dels fruits que hi ha a l'arbre deixant una distància de 20 cm entre els fruits. Aquest exclusiva tècnica de cultiu ens brinda un préssec de gran volum i carnós que ha de presentar un diàmetre de més de 70 mil·límetres.

És conreat de manera tradicional mitjançant el procés de embutxacat manual ja que en els darrers 2 mesos de maduració el fruit és embutxacat un a un en l'arbre madurant dins d'una bossa protectora que garanteix l'estat pur del préssec i el protegeix contra químics i agents externs.

Finalment cal destacar el color groc palla i groc crema de l'autèntic préssec de Calanda sota l'empara de la varietat autòctona "groc tardà" i els seus clons comercials.

Información nutricional
Valor calóric
51 kcal
212 k

Greixos
0,3 g

⌊Greixos saturats
< 0,1 g

⌊Greixos monoinsaturats
< 0,1 g

⌊Greixos poliinsaturats
0,1 g

Carbohidrats
12,4 g

Sucres
10,9 g

Proteïnes
1,2 g

Fibra alimentaria
2,0 g

Colesterol
0,0 mg

Sodi
0,0 g

Aigua
115,5 g