Un canvi cap a la sostenibilitat

transport sostenible calfruitos

Canvi en el transport a partir del 3 de Febrer.

A Cal Fruitós treballem per a que el projecte sigui cada dia una mica més sostenible. Aquest 2020 volem començar amb un canvi en el transport que ens ajudarà a que les rutes de repartiment siguin més eficients i ecològiques. A continuació us informem d'alguns canvis que es faran efectius a partir del 3 de Febrer:

- En el quadre d'horaris de lliurament, indicarem amb una icona d'una fulla quina franja és més ecològica. Agrairem que la tinguis en consideració a l'hora de triar el teu horari de lliurament. És un petit gest però important, afavorirem el control de l'emissió de CO2 a l’atmosfera.

- Conforme es vagi omplint el nostre transport, les diferents franges horàries s'aniran tancant, això ens ajudarà a frenar el consum desmesurat dels recursos. Però no et preocupis, el nostre objectiu és donar el servei de sempre però, en la mesura que sigui possible, més sostenible.

horari transport

- Augmentem el nostre horari de repartiment. De dilluns a divendres començarem a les 7:00h del matí i a la tarda des de les 15:00h Els dissabtes començarem a partir de les 8:00h i fins les 14:00h.

- Lliuraments en “SAMEDAY”. Ara lliurarem la teva compra en el dia. Gràcies al nou sistema, si fas la teva comanda abans de les 13.30h podràs tenir-la a partir de les 16.00h del mateix dia. Per als lliuraments del matí es podran fer comandes fins a les 16.30h del dia anterior.

- Aquesta i altres millores que anirem comunicant durant el 2020 han fet canviar l'import de la compra mínima a 30€ perquè el transport sigui gratuït. Ens ajudarà a poder continuar avançant i seguir millorant.

És possible que els primers dies la web doni d'algunes incidències, et demanem disculpes per endavant i et recordem que pots comunicar-te amb nosaltres a través del xat, email o telèfon. Esperem que aquest canvi sigui del teu gust i ens acompanyis en aquest camí cap a una alimentació més sostenible.