Amanida de pollastre

Saps que ja tenim pollastre a les nostres botigues i a la nostra web? Bartolí és una empresa familiar de Santa Perpètua de Mogoda amb pollastre de proximitat de la millor qualitat. L'has provat ja? Trobaràs diverses varietats, des de pit de pollastre filetejat fins a hamburgueses de pollastre amb verdures i xia. Nosaltres avui ens hem decidit per utilitzar el pit de pollastre com a ingredient principal a una amanida ben fresca per alegrar-nos l'agost. Vols saber que porta? Pren nota!

Ingredients per l'amanida de pollastre:


- 1 Grapat d'espinacs
- 200 g Pit de pollastre
- 100 g d'arròs integral i quinoa de Vegetalia
- 2 Figues
- 100 g Raïm
- Oli d'oliva

Preparació de l'amanida de pollastre:


Els passos per fer la teva pròpia amanida són els següents. Primer fileteja el pit de pollastre, talla'l a tires i salteja'l. Després només hauràs de fer l'amanida amb els altres ingredients i afegir a l'últim moment el pollastre.

Que et sembla la combinació? Ja hem manifestat molts cops que la fruita ens agrada a qualsevol àpat i aquesta és una demostració més. Si encara no tens el costum de fer-ho, t'animem a que deixis l'exclusivitat de prendre només la fruita a les postres. A més, aquest tipus de receptes al ser molt completes, són una bona opció si t'has d'emportar un tupper a la feina o per fer un pícnic a l'aire lliure. També si busques receptes fàcils per un sopar ràpid sense complicacions.

Vols més receptes com aquestes?