Batut d'albercoc

Es fa esperar però… ja tenim aquí la fruita d'estiu! Si ets dels que busquen ansiosos l'arribada dels préssecs, síndries, melons i per descomptat els albercocs, aquest post d'interessarà. I és que més enllà de com de necessàries que són les fruites a l'estiu (pel seu alt contingut en aigua) aquestes són molt més divertides per fer qualsevol tipus de recepta. Gaspatxos amb fruites, sopes fredes i per descomptat batuts. Vols provar un diferent? Pren nota!

Ingredients pel teu batut d'albercoc:


- 1 Iogurt natural Cal Fruitós
- 3-4 Albercocs madurs
- 2 Fulles de menta

Preparació del teu batut d'albercoc:


La preparació és molt senzilla i ràpida, simplement has de batre bé els albercocs amb el iogurt fins que quedi una textura fina. Afegeix unes fulles de menta per damunt per donar-li un toc o tritura’ls amb el batut si vols un punt de frescor més intens.

Els albercocs són fruites amb un elevat contingut en aigua i fibra. També destaquen pel seu contingut en provitamina A (betacaroté) amb propietats antioxidants ja que és el precursor de la vitamina A. Aquesta és essencial per a la salut de la vista, el cabell i la pell. També és necessari per a un bon funcionament del sistema immunitari. L'albercoc és una fruita de temporada i la podràs trobar en les nostres fruiteries de maig a agost aproximadament. Fora d'aquests mesos, pots consumir-la com a fruita dessecada i afegir-la a iogurts, bowls de cereals o a receptes salades com guisats amb carns.

Per tot això, els albercocs són bons aliats en la teva dieta com a postres, esmorzars o per a picar entre hores. Omple de color els teus àpats, comença el festival de sabors del bon temps!