Bombons amb gerds

Els regals amb mimo i amb detall són els que treuen més somriures, per això aquest any celebrarem el dia de la mare amb una recepta a tot color! Els ingredients són senzills, només necessites una mica de temps i ganes d’aprendre aquesta super recepta!

Ingredients per a uns 20 bombons:


- 200 g de xocolata de cobertura al 70%
- 80 g de gerds
- 150 g de xocolata per a postres (mínim un 50% de cacau)
- 115 ml de nata per a muntar 35% de M.G.

Preparació pas per pas:


1.Fon la xocolata al “bany María” o al microones amb cura.
2.Omple els motlles triats amb la xocolata fins a les vores. Fes vibrar cada motlle amb cura perquè la xocolata s'assenti i les possibles bombolles surtin. A continuació sobre una safata gira el motlle i deixa caure la xocolata. Gira el motlle i neteja la superfície del motlle amb una rasqueta per a eliminar la xocolata restant que queda a la superfície. Deixa refredar uns 15’ en la nevera. Amb la xocolata sobrant, repeteix el procediment abans descrit i torna a deixar refredar.
3.Per al farciment de ganache: Tritura els gerds nets, posa’ls en un cassó i porta’ls a ebullició uns 10’ aprox. Deixa refredar i reserva.
4. En un cassó a part, porta fins al punt d'ebullició la nata i retira del foc. Afegeix la xocolata per a postres trossejada i deixa en repòs 30’’. Després barreja fins a aconseguir un crema homogènia.
5. Afegeix a la barreja de xocolata i nata el puré de gerds.
6.Deixa que es temperi una mica i emplena cada buit del motlle, que anteriorment has cobert amb xocolata (no ho omplis fins a dalt deixa uns 2 mm).
7. Una vegada s'hagi refredat el ganache a la nevera i s'hagi endurit torna a cobrir i tanca cada cavitat amb la xocolata de cobertura. Passa la rasqueta per a netejar i retirar el sobrant de xocolata.
8. Deixa refredar a la nevera durant 2-3h fins que la xocolata s'endureixi.