Bombons casolans

És fàcil caure en les típiques marques de bombons de xocolata durant aquestes dates, però hi ha moltes més opcions! Fer bombons casolans pot ser una bona manera d'acabar els menjars nadalencs, a més de ser una recepta de nadal molt fàcil que podran fer els nens de la casa. No necessites motlles ni molts ingredients, així podràs fer-la sense moltes complicacions. Vols saber com? Pren nota!

Ingredients per fer bombons casolans:


• Xocolata negra postres
• Xocolata blanca
• Xocolata amb llet
• Flocs de blat de moro sense sucre
• Ametlles crues
• Avellanes crues
• Nata per muntar (opcional)

Com fer els bombons casolans:


- Fonem les xocolates al bany María o al microones. Removem constantment perquè no es cremi. Podem afegir la nata per muntar si volem que les xocolates quedin més suaus.
- Barregem cadascun de les xocolates amb flocs de blat de moro, avellanes i ametlles. Nosaltres ens hem decidit per : xocolata blanca amb ametlles, xocolata amb llet amb avellanes i la xocolata negra amb els flocs de blat de moro.
- Posem paper de forn sobre una safata.
- Amb una cullera anem col·locant boletes de cada mescla damunt del paper de forn.
- Deixem refredar, fins que quedin totalment secs. Els conservem en nevera.

En fer bombons amb tota la gamma de xocolates ens assegurem que tots a la taula estiguin contents. A més visualment quedaran molt bonics i quan els expliquis que són casolans i a més molt fàcils de preparar… tots voldran saber com!

A més és una recepta perfecta per aprofitar ingredients que tinguis a casa ja que es poden fer amb qualsevol fruit secs o muesli. Per donar-li un toc més cruixent, abans d'afegir la xocolata, podem torrar la fruita seca al forn i després saltejar-los a una paella amb una mica de mantega i panela.