Caixes Sopar&Peli

Estàs pensant a fer un regal? Què millor que un bon sopar! A Cal Fruitós hem creat uns packs per preparar els teus sopars fàcilment, amb els que sorprendre amics, familiars, a la teva parella o a tu mateix si et vols donar un capritx! També pot ser un bon detall per a sorprendre a algú en un aniversari, un encert segur. Vols saber quina s'ajusta més als teus gustos? Entra a la nostra web i descobreix-les!

Idees originals per a regalar


Per trobar un regal especial moltes vegades triguem dies i setmanes, buscant a totes les botigues i consultant-ho amb el coixí dos mil vegades. No perdis més energia comparant i gastant el teu temps!

Que et semblaria planejar una nit diferent? Fes-ho amb les nostres caixes de menjar temàtiques! Tant si tu i els teus amics sou més de pel·lícules de terror, com de clàssics o fins i tot si us agrada el cinema fantàstic, trobareu una caixa amb amb menjar per preparar un sopar al vostre gust. A més en les nostres caixes trobaràs un val amb... UN MES DE SUBSCRIPCIÓ A FILMIN GRATUÏT!

A més podràs rebre el teu regal a domicili, tan fàcil com fer la comanda online i esperar que arribi el nostre transportista a casa teva. Descobreix quina caixa s'ajusta més als teus gustos, reserva un dia a la teva agenda i gaudeix d'una gran nit de sopar per a dos. No esperis més, sigues el primer en provar-ho!

Regals Originals St. Valentín


Vols sorprendre a algú? Regala a qui tu vulguis un sopar romàntic i original, sense sortir de casa! Prepara una nit especial amb 0 estrès, nosaltres et facilitem el menú i tú només posa la casa.

Sant Valentí és una bona excusa per a preparar un sopar romàntic, però no l'única. Busca qualsevol excusa per a regalar les caixes de Sopar&Peli i gaudir d'aquest regal gourmet que agradarà a tots. Aquest regal a més d'entrar pels ulls, estarà deliciós i deixarà a qui tú vulguis amb la boca oberta.

La nostra caixa Sopar&Peli Romàntica està formada pels ingredients per a fer un sopar rodó. Podràs preparar pasta italiana amb pesto i formatge Grana Padano. A més, ho podràs acompanyar amb patates fregides Cal Fruitós, pernil ibèric, paté vegetal de tomàquet i azukis i picos camperos. També inclou una ampolla de vi blanc Perro Verde, que més es pot demanar! Un bon detall per a un moment especial.

Impossible resistir-se a un sopar romàntic a casa veritat?