Cheesecake d'alvocat

El pastís de formatge és una de les receptes de postres més buscades ja que és el bàsic que mai falla. Per això hem buscat una variant per sorprendre, amb l'ingredient estrella que està més de moda, l'alvocat! Aquest ens aportarà propietats saludables, cremositat i un color super original. No creus que sigui possible aquesta combinació? Ja estàs trigant a provar-ho!

Ingredients del cheesecake d'alvocat:


• 250 g de formatge crema
• 200 ml. de nata
• 1 alvocat gran
• 1 llima
• 60 g de sucre
• 2 fulles de gelatina

Ingredients per a la base del cheescake d'alvocat:


• 150 g de galetes
• 100 g de mantega

Preparació del cheesecake d'alvocat:


1. Tritura les galetes en un processador d'aliments fins que estiguin completament en pols. Després aboca la mantega fosa i mescla molt bé.
2. Posa la preparació en un motlle i pressiona molt bé en el fons perquè no es trenqui. Posa en la nevera durant 10 minuts.
3. En un got de liquadora afegeix l'alvocat picat juntament amb el formatge crema, el sucre i el suc de la llima. Barreja fins que s'obtingui una mescla suau.
4. Hidrata les fulles de gelatina, retira l'excedent d'aigua i posa l'un recipient a foc lent. Quan es dilueixi afegeix-li la nata. Barreja bé.
5. Junta el resultat amb l'anterior fins a aconseguir un resultat homogeni.
6. Aboca la preparació al motlle. Posa la safata al congelador durant 1 hora.
7. Quan passi el temps decora al teu gust i bon profit!

Alvocat en torrades, cremes de xocolata, guacamoles, hummus… I quan sembla que ja ho hem vist tot amb l'alvocat, apareix la seva versió en cheesecake! L'alvocat mai deixa de sorprendre, s'ha convertit en un dels ingredients amb més versatilitat a les nostres cuines ja que el podem afegir a receptes de tota mena. I encara que al principi no el trèiem de les torrades i els esmorzars salats, cada vegada està més present en receptes dolces. I amb resultats increïbles!

Si vols fer el teu cheescake d'alvocat més healthy, pots preparar la base del pastís amb aliments més saludables. Una bona manera, podria ser amb flocs de civada i pasta de dàtils, afegint fins i tot coco, fruita seca o xocolata negra. La quantitat de sucre també pot variar, depenent del teu paladar o endolcir amb stevia. Opcions sempre hi ha!

No esperis més, prova aquesta recepta i continua sent un #avocadoaddict !