Crema de cacauet

Ets dels quals creu que per a prendre crema de cacauet cal ser un yankee? Això és que encara no l'has provat! La crema de cacauet, moltes vegades demonitzada pel seu alt contingut en calories, pot ser saludable també. Saps com? Mirant bé els seus ingredients, ja que només haurien de tenir la fruita seca i com a molt sal. Res de greixos ni sucres afegits! La crema de cacauet de Monki compleix amb aquests requisits i A Cal Fruitós ja pots comprar-la.

Si ja tens la teva crema de cacauet i estàs buscant inspiració per a saber on afegir-la, pren nota! La crema de cacauet pot ser el topping perfecte en moltes receptes dolces com en gelats, batuts o pastissos. També pots afegir-ho a bowls de civada o cereals. I per descomptat, sempre podràs menjar-la amb la teva fruita preferida. Nosaltres ens hem decidit per torrades de pa integral amb plàtan i crema de cacauet, combinació perfecta per als més llaminers.

Altres receptes menys previsibles on pots afegir la teva crema de cacauet són salades. Per exemple pots posar-ho en cremes per a espessir-les o en salses orientals amb tocs exòtics. A més és una opció vegana, tots podran gaudir del seu sabor!

La crema de cacauet pot proporcionar-te energia de bon matí o pot ajudar a recuperar després d'un entrenament intens. Els cacauets són rics en greixos saludables, fibra, vitamina E i minerals.
T'animes a provar-la?