Detalls per “bodes”

Quan toca organitzar un casament (ja sigui teu o per a ajudar alguna de les teves amigues i amics) el primer pas sempre és buscar inspiració. Blogs, revistes, pinterest, instagram… Quan ja tens llest el primordial (data i localització) arriben els petits detalls, que no són pocs!

Trobar regals de noces originals per als teus convidats avui dia no té perquè ser complicat i encara que sembli que està tot inventat, sempre pots trobar bones idees que s'adaptin a les noces i a la forma de ser dels nuvis. Al final la clau és trobar un detall que a tu t'agradaria rebre si fossis el convidat i després decorar-lo perquè sigui el més bonic possible. En Selfpackaging trobaràs infinites caixes per als regals de casament que podràs emplenar amb el nostre producte i combinar-lo per a adaptar-lo al teu pressupost.

Fer tu mateix el detall pot ser una bona manera de crear vincle amb els teus convidats i pot ser una tasca que tregui el teu costat més creatiu i divertit. T'hem preparat diferents tipus de detalls segons la personalitat dels nuvis, encara que sempre es pot adaptar i personalitzar, imaginació al poder!

Detalls per a “bodes romàntiques”


Hi ha detalls de casament que mai fallen i és que... un dolç no amarga a ningú! Per a aquest tipus de noces més clàssiques, la fruita seca coberta de xocolata de Cal Fruitós són la millor opció. Pots posar-los variats o triar el que més t'agradi, fins i tot regalar l'un o l'altre depenent de part de qui vinguin els convidats.

Pots preparar tú mateix el detall per als teus convidats buscant caixes i decorant-les al teu gust, seguint la línia ornamental del casament. Encara que opcions hi ha milers nosaltres hem apostat per caixes craft i caixes daurades, senzilles però amb un toc elegant.

Detalls per a “bodes divertides”


Si estàs fugint del tradicional i el que busques és un regal més informal i divertit, això és per a tu. Cerveses artesanes de proximitat un regal que encantarà als convidats més festers. A més és un regal que segur que no deixaran oblidat a la seva taula, voldran portar-les a casa i provar-les.

A la nostra web trobaràs cerveses artesanes d'allò més divertides, que et sembla una cervesa que es digui Mala Vida? També hi ha opcions més neutres com la cervesa Barcelona o la Santa Rita. A més, pots regalar-les amb caixes especialment dissenyades per a ampolles de cervesa, de cartó gruixut i resistent amb una ansa perquè els teus convidats puguin portar-la-hi a casa sense problemes. Pots personalitzar aquestes caixes de la manera que prefereixis, amb etiquetes, cintes o escrivint damunt directament.

Detalls per a “bodes viatgeres”


Si els nuvis són amants dels viatges i només pensen en aeroports i noves destinacions, els detalls per a les seves noces poden representar els seus somnis i el seu hobby preferit. Per a aquest tipus de casaments hem triat fruites deshidratades exòtiques com el coco, la pinya i la papaia i fruita seca com les nous de brasil.

Embolicar el regal amb la temàtica viatgera pot quedar molt divertit si va en relació a la resta de la boda, per això una bona manera de preparar-lo és fent maletes amb capsetes de cartó. El color craft serà el millor aliat en aquest cas i després només quedarà decorar-la amb etiquetes i adhesius i fer una petita nansa del mateix color.

Detalls per a “bodes cuinetes”


Si el que vols és que el regal per als teus convidats sigui pràctic i puguin utilitzar-lo i gaudir-lo també, que millor que regalar menjar que sigui sà i alhora deliciós. Regalar patés vegetals és un detall de casament que compleix tots aquests requisits.

Les caixes per a aquest tipus de regals de boda poden ser rectangulars i allargades, s'obriran en forma de flor, tota una sorpresa per als teus convidats!

Si ja t'has fet a la idea de com seran els detallets per als teus convidats, toca passar a l'acció! Selfpackaging serà el teu millor aliat, a més amb el codi CALFRUITOS tindreu un 15% de descompte a la seva web fins al 14 de juny!