Entrepans saludables per l'escola

Preparar els àpats dels nens acostuma a donar bastants maldecaps, sobretot els esmorzars i els berenars que s’emporten a l’escola. Sortir dels ultraprocessats com la brioixeria i sucs ensucrats i tornar al clàssic entrepà però amb versions més saludables és una bona opció.

Si estàs avorrit dels embotits i vols provar noves combinacions, l'inici del nou curs pot ser una bona excusa pel canvi. Entrepans senzills però amb ingredients menys convencionals, perfectes per a donar l'energia necessària!

A més no només serviran per a l'esbarjo dels més petits de la casa, també te'ls pots emportar a la feina o fins i tot et poden solucionar un sopar ràpid i sa. A més provar-los a casa abans ajudarà a que després puguin menjar-los a l’escola sense problemes.

No només podem variar els ingredients amb els quals emplenem l'entrepà, també podem canviar el tipus de pa. Per exemple, pans d'altres cereals com a espelta, blat sarraí o ordi. També pans amb llavors o integrals, així aportarem fibra extra i ens saciarà durant més temps.

Vols idees per a inspirar-te? Pren nota!

Ingredients de l'entrepà vegà:


Per a aquest entrepà només necessitaràs hummus de remolatxa i alvocat. Pots fer l’hummus de remolatxa casolà amb cigrons cuits, llimona, remolatxa fresca i oli d'oliva. T'aconsellem utilitzar un pa amb llavors per a donar-li el toc cruixent o afegir llavors de sèsam al alvocat.

Ingredients de l'entrepà de pollastre:


Per a aquest entrepà només necessitaràs alvocat, tomàquet, llimona i oli d'oliva per fer un guacamole fresc i suau. Després només hauràs de saltejar el pollastre i llest!

Ingredients de l'entrepà veggie:


Per a aquest entrepà només necessitaràs un ou dur, enciam, tomàquet i formatge d'untar.

Que us semblen aquestes propostes de receptes d'entrepans per l’hora del pati? A tope amb la tornada a l’escola!