Esmorzar Energy

Comença setembre amb un objectiu clar, començar a menjar sa. Això sí, res de dietes extremes eliminant grups d'aliments que fan que la nostra energia baixi a mínims. La nostra meta ha de ser una alimentació variada i equilibrada, basada en producte fresc el menys processat possible.

Els esmorzars han de ser complets, sobretot si el nostre dia comença aviat. Troba el teu moment (no té per què ser a primera hora) i dóna't un homenatge. Així segur que arribaràs al dinar amb l'energia suficient per a acabar el dia sense morir en l'intent.

Idees d’esmorzars complets i saludables hi ha moltes, pots adaptar la combinació d'ingredients als teus gustos o a la disponibilitat que tinguis en aquell moment a la nevera. Una idea genial és partir d'ingredients bàsics que tots acostumem a tenir a la nostra cuina com ous, pa (de qualitat), fruita i vegetals. Pren nota, t'expliquem com fer que l’esmorzar sigui el millor moment del dia.

Ingredients per al teu esmorzar energizant:


- 1 llesca de pa integral
- 1 ou
- 1 grapat d'espinacs
- ½ tomàquet
- 1 bol de fruita de temporada

Preparació del teu esmorzar energizant:


- Bat l'ou i prepara una truita el més fina possible (com si fos una crep!).
- Omple-la amb l'espinac i el tomàquet trossejat.
- Prepara el teu plat amb el pa integral, la truita i el bol de fruita.
- No esperis més, hora d’esmorzar!

Aquesta és la nostra combinació però ja t'hem dit que tens milers d'opcions. Troba la teva a les nostres botigues i web!!!