Gelat de Préssec

És impossible resistir-se als gelats a l'estiu i… és que no tenim perquè fer-ho! Hi ha gelats per a tots els gustos i també saludables per què no! Això sí, sempre millor si els fas a casa, així sabràs exactament quins són els seus ingredients i podràs adaptar-ho a les teves necessitats. I encara que els polos són l'opció més fàcil (només has de triturar la fruita sola amb beguda vegetal o lactis) una geladora t'ajudarà a aconseguir un resultat molt més cremós. Anima't a provar-ho, segur que t'encantarà el resultat!

Ingredients per al gelat de préssec:



- 4 préssecs vermells
- 2 iogurts Cal Fruitós
- 100 ml de nata especial per a muntar 35%mg
- 1 cullerada de sucre invertit al gust
- Unes gotes de suc de llimona
- 50 g de sucre de caña (o edulcorant natural al gust com stevia)
- 1 culleradeta d'essència de vainilla

Preparació del gelat de préssec:



Vols saber tots els passos per a preparar aquesta recepta? És molt senzill, això sí, nosaltres ho hem fet amb geladora! Si prefereixes també ho pots fer sense ella, simplement congelant la fruita i servint just després de triturar.

En el nostre cas l'hem preparat de la següent manera:
1. Pela el préssec i treu l'os.
2. Tritura tots els ingredients.
3. Afegeix a la geladora fins a aconseguir la textura adequada.
4. Afegeix trossets de fruita dessecada, xocolata o el topping que prefereixis.
5. Llest per a gaudir!

I tot i que pots fer la recepta tot l’any utilitzant préssec en almívar, t’animem a que aprofitis la fruita de temporada per gaudir al màxim del seu sabor. Acaba amb l'operació bikini i comença l'operació gelat, prova amb diferents fruites i descobreix com és la teva combinació preferida. La fruita madura donarà dolçor a la recepta i necessitarà menys el sucre, això sí, cal acostumar al paladar. Aprofita que els préssecs estan en el seu millor moment i gaudeix d'elles d'una forma diferent. A més és una recepta tan fàcil que pot ser perfecta per a fer-la amb nens, poden ajudar a barrejar els ingredients, segur que acaben encantats.

Ara que ja tens aquesta super recepta d'estiu, quins més motius necessites per a provar de fer el teu propi gelat? Compra online tots els ingredients, més fàcil impossible!