Guacamole amb crudités

És difícil trobar a algú què no li agradi el guacamole, el seu sabor suau i fresc s'adapta a gairebé tots els paladars. A més el seu ingredient principal és l'alvocat, un bàsic a les nostres cuines que utilitzem a tot tipus de receptes. Les propietats de l'alvocat són ja conegudes i per això el seu alt contingut en greixos (saludables) ja no ens espanta.

Pots fer el teu guacamole casolà fàcilment amb els ingredients que trobaràs en Cal Fruitós, però també comprar-lo ja preparat. A les nostres botigues i web podràs comprar guacamole i afegir-ho a la teva llista de bàsics de la compra. La seva composició et sorprendrà i és que conté un 94% d'alvocat, ingredients igual de bons que si ho fessis a casa.

Encara que acostuma a prendre's amb coques de blat de moro, el guacamole té moltíssims més usos. Per exemple, pots afegir-lo a sandwitxos, amanides o burritos. Una combinació molt lleugera perfecta per a les nits d'estiu pot ser espaguetis de carabassó amb guacamole. Nosaltres avui hem provat el guacamole amb crudités (hortalisses crues) i el resultat ha estat deliciós. A més, hi ha molt més que la pastanaga! Atreveix-te amb pebrots, cogombres, tomàquet… amb qualsevol vegetal estarà boníssim! Una manera diferent de menjar vegetals sense adonar-te i és que quan donis la primera mossegada, no podràs parar!