La Torre evoluciona cap a la llet A2

Estem d’enhorabona, La Torre evoluciona cap a la llet A2. El mateix sabor, els mateixos nutrients, millor sensació!

Després de diversos mesos de feina La Torre ha fet un gran pas endavant per aconseguir un dels seus majors reptes: Obtenir la certificació d'AENOR de Llet Betacaseïna A2.

Són la primera empresa làctica certificada per AENOR que garanteix una correcta traçabilitat des de la identificació del ramat i l’obtenció de la llet A2 a la granja fins a l’envasat dels productes làctics.

QUÈ ÉS LA LLET A2 (o llet Betacaseïna A2)?


Originàriament, la genètica de les vaques contenia la Betacaseïna A2/A2.
Una posterior evolució del bestiar va pràcticament substituir aquesta proteïna original A2 per l’A1

LA LLET A2 ÉS MÉS DIGERIBLE?


Nombrosos estudis científics suggereixen que la llet Beta Caseïna A2 és més digerible.
Per això han apostat i evolucionat cap a la llet A2, per a gaudir d’una millor sensació amb la nostra llet de sempre, igual de nutritiva, saludable, saborosa i de proximitat.

El consum de llet A2 podria ser una opció per a algunes persones sensibles que tenen molèsties i no tenen al·lèrgia a les proteïnes ni intolerància a la lactosa.

Sovint culpem a la intolerància a la lactosa quan apareixen símptomes com a dolor i distensió abdominal, diarrea i gasos en algunes persones. Això passa quan no produeixen suficient quantitat d'un enzim anomenat lactasa, que digereix la lactosa (el sucre simple en la llet) en l'intestí prim.

En alguns casos, fins i tot deixant de prendre lactosa, les persones no experimenten alleujament. I aquí és on entraria la llet A2.

Les combinacions A1 i A2 designen dos tipus de caseïna (el 82% del contingut de proteïna de la llet és caseïna), un dels principals tipus de proteïnes de la llet. En realitat, es tracta d'una barreja de diferents proteïnes, cadascuna d'elles amb una composició d'aminoàcids diferents. Una de les proteïnes més abundants és la beta-caseïna.

TOTS ELS PRODUCTES DE LA TORRE SERAN A2?


Progressivament anirem fent el canvi d’etiquetatge de llet A2.