Llevat de cervesa

Saps per què s'utilitza el llevat de cervesa? Encara que cada vegada és més conegut, segur que hi ha moltes de les seves propietats que encara no coneixes!

El llevat de cervesa és una font natural de salut i energia, ja que té molts i variats nutrients. Es tracta d'un fong que fermenta la malta, que està compost principalment de proteïnes i no conté gairebé sucres. A més és una important font de vitamines del grup B i zinc. Aquestes són molt importants, ja que reforcen el sistema immunològic, fan més fort les ungles, el cabell i els ossos. També ajuden en el procés d'obtenir energia a través del menjar que consumim. Aquestes vitamines no es poden emmagatzemar al nostre organisme, així que hem d'assegurar-nos que les aportem diàriament amb la nostra alimentació!

No ens podem oblidar de la fibra que conté, que ens permetrà regular el nostre trànsit intestinal, a més de reduir els nivells de colesterol. També al ser un fong ens ajuda a recuperar la flora intestinal.

El llevat de cervesa en flocs el pots acompanyar diàriament als teus àpats, amb unes tres cullerades soperes al dia seria suficient. Pots afegir-la sobre els teus sucs, batuts, amanides, sopes, gaspatxos o guisats i s'afegeix sempre al menjar una vegada ja està cuinada.

Ja saps a quina recepta ho afegiràs?