Manualitats nadalenques amb Cal Fruitós

Nadal amb nens és sinònim de manualitats oi? Moltes vegades es converteix en un mal de cap, ja sigui perquè ocupa molt espai o perquè volem buscar alternatives més ecològiques. Amb aquest objectiu aquest any hem decidit reutilitzar les nostres caixes de cartó! Amb un patró senzill, es pot convertir en l'activitat estrella dels més petits de la casa aquest nadal.

Els passos a seguir són molt senzills, simplement hauràs de dibuixar sobre la part llisa de les nostres caixes de cartó les siluetes de cases de diferents tipus. Amb les tapes de les caixes ho tindràs fàcil, ja que és un cartó més finet. Pots fer-ho lliurement amb la teva imaginació o descarregar-te la nostra:

PLANTILLA NADAL


Un cop retallada la silueta principal, pots decorar o pintar les casetes. Si ho prefereixes, també es poden tallar les siluetes de les finestres amb ajuda d’un cúter.

Aprofitant la mateixa caixa, pots fer siluetes d'arbres de nadal, estrelles, persones, animals... al final tot depèn de la teva imaginació! I el millor de tot...un cop passin les festes, podràs desmuntar-lo i guardar-lo pla a qualsevol lloc. Fàcil si no tens gaire espai per la decoració nadalenca!!!