Martina Rebull de @comeypedalea

Nutricionista i Dietista col·legiada - Especialitzada en Nutrició Clínica - Nutrició Esportiva - Nutrició Vegetariana

Hola! Sóc Martina, graduada en nutrició i dietètica per la Universitat de Barcelona l'any 2014, a més de ser una gran apassionada per l'esport. Quan vaig acabar la carrera vaig tenir l'oportunitat de traslladar-me a Glasgow per realitzar un màster en Nutrició Clínica. Aquesta experiència em va permetre, entre altres coses, valorar la importància de mantenir els meus coneixements actualitzats i aproximar-me a ells des de diferents punts de vista. Des del meu retorn a Barcelona he estat realitzant diferents cursos nutricionals: Nutrició Esportiva, Nutrició Vegana i Vegetariana i Programació Neurolingüística en Nutrició i Salut.

En aquesta última etapa m'he dedicat, entre altres coses a centrar tots els meus coneixements i la meva passió per crear @comeypedalea, una plataforma virtual en la qual puc compartir les meves receptes, entrenaments i consells nutricionals. Amb l'objectiu d'orientar i aconsellar, de la manera més fàcil i directa possible, com mantenir-se saludable.

El mateix objectiu m'ha portat a unir-me a Cal Fruitós. Quan em van explicar el projecte que tenien entre mans de seguida em va entusiasmar!
Rebre còmodament a casa teva una caixa amb un pla d'alimentació ajustat als teus objectius. Receptes explicades pas a pas amb els productes necessaris per a dur-les a terme. Em va semblar ideal perquè assoleixis les teves metes i incorporis nous hàbits de vida saludable de forma senzilla i còmoda.