Mascaretes casolanes i naturals d’alvocat

Si l'alvocat ja ens encanta en qualsevol de les seves versions comestibles… com no ens agradarà com a part essencial de la nostra rutina de bellesa! Per això us donarem diferents opcions on l'alvocat serà el protagonista i un bon aliat a la nostra cura de pell i cabell.

Mascareta natural d'alvocat per a la cara:


Per a aquesta mascareta necessitaràs:


- 1 Alvocat
- 1 Cullerada de iogurt
- 1 Cullerada de mel
- Suc de mitja llimona petita

Deixant la mascareta 20 minuts a la teva pell serà suficient. Les propietats de l'alvocat ens ajuden a mantenir un rostre hidratat i lluminós. Es pot utilitzar en tot tipus de pells, fins i tot les pells propenses a l'acne.

Mascareta natural d'alvocat per al cabell:


Per a aquesta mascareta necessitaràs:


- 1 Alvocat
- 1 Cullerada d'oli de coco
- 1 Cullerada d'oli d'oliva

Aquesta mascareta és perfecta per a recuperar vitalitat i donar lluentor a cabells danyats o secs. Hauràs de barrejar bé els ingredients fins a aconseguir una barreja homogènia, repartir-ho pel cabell (de mitjos a puntes) i deixar actuar mínim 20 minuts. Després hauràs de retirar amb abundant aigua i procedir a rentar amb el teu xampú habitual.

Exfoliant natural d'alvocat


Per a aquest exfoliant necessitaràs:


- 1 Alvocat
- 3 Cullerades de sucre moré
- Suc de mitja llimona

Quan tinguis la barreja feta, només necessitaràs aplicar-la per tot el cos i donar suaus massatges per exfoliar la zona. Després esbandir bé i… pell perfecta! També ho pots utilitzar com exfoliant de llavis una vegada a la setmana abans d'anar a dormir i hidratant-los just després.