Nous cereals Crunxy

Si per a tu el esmorzar ideal és dolç, no et podràs resistir als nous cereals Crunxy. A les nostres botigues i web trobaràs dos sabors: xocolata negra i un altre de poma i canyella. Ja saps amb quin et quedaries? Qualsevol dels dos estaran boníssims amb llet o amb la teva beguda vegetal preferida. I sobretot, enrecorda't de completar el teu esmorzar amb fruita fresca!

Anar amb presses al matí mai deu ser l'excusa per no esmorzar i sortir de casa amb l'estómac buit. Moltes vegades després és molt més complicat menjar fins al migdia. Així que sempre que puguis intenta buscar opcions que es puguin adaptar al teu ritme diari.

Si ets un apassionat dels cereals i les galetes, intenta buscar les opcions amb menys sucres i amb farines integrals i alterna-ho amb altres opcions com cereals de kamut o espelta. També pots fer torrades dolces amb crema de cacau casolana o compotes de fruites per exemple. Si vols alternar amb torrades salades pots posar hummus o alvocat per exemple. I les que mai fallen, unes bones torrades de pa amb tomàquet i oli d'oliva. Fàcil i ràpides!

Sigui com sigui l'opció que prefereixis, la fruita sempre hauria d'estar present i si és sencera millor. Per exemple, un esmorzar ràpid podria ser un iogurt desnatat Cal Fruitós amb 3 cullerades de cereals Crunxy Celnat i un kiwi trossejat. Ja se't fa la boca aigua?