Nous hummus de Vegetalia

Segurament ja hauràs provat l’hummus o fins i tot ja serà un bàsic de la teva dieta setmanal. I, encara que no és difícil de cuinar, moltes vegades un hummus ja preparat amb ingredients naturals serà la solució per a dinars i sopars ràpids. A Cal Fruitós ja pots trobar les noves tres varietats de Vegetalia: hummus clàssic, hummus amb cúrcuma i hummus de mongeta vermella.

Vols saber una mica més sobre l’hummus? Com el seu nom indica (hummus significa cigró en àrab) el seu ingredient principal és aquesta llegum, per tant ens ajudarà a consumir proteïna vegetal sense adonar-nos.

La forma més fresqueta per prendre-ho és com a aperitiu o guarnició, acompanyat de crudités de pastanaga o cogombre per exemple. També el pots menjar amb pa de pita acompanyat de falàfel per a donar-li un toc més exòtic. Un altre avantatge és la seva cremositat i suavitat, per la que es pot convertir en l'ingredient estrella en sandwitxos i entrepans, pizzes o fins i tot plats de pasta i arròs. I, ara que ve l'estiu, l’hummus pot ser el condiment perfecte per les nostres amanides.

No esperis més, és el moment de provar els nous hummus de Vegetalia, ja disponibles a les nostres botigues i web!!