Ous farcits vegetarians

Els ous són un dels ingredients més versàtils en les nostres cuines. Podem utilitzar-los tant en primers plats, en segons i fins i tot en postres. A més podem fer des del típic i fàcil ou fregit fins a elaboracions més complicades com els ous suflé. I després de tantes opcions, creus que encara et podem sorprendre?

La recepta d'avui ens servirà com a aperitiu, ja que és una versió dels clàssics ous farcits. Els nostres seran ous farcits vegetarians i, a més, seran diferents per la seva gamma de colors cridaners. Més d'un voldrà jugar a endevinar els seus ingredients, així que... comencin les apostes!

Ingredients dels ous farcits vegetarians:


- 6 ous
-1 Pot de cigrons cuits.
- 1 Remolatxa cuita
- 2 alvocats
- 1 Llimona
- 2 cullerades de sèsam torrat
- 1 Cullerada de curry.
-1 Cullerada de comí.
- ½ tomàquet.
- Oli d’oliva
- Sal.

Com preparar els ous farcits vegetarians:


- Coem els ous, pelem i deixem reposar.
- Preparem una versió d'hummus tradicional, hummus de remolatxa i guacamole suau.
- Per l'hummus tradicional triturem mig pot de cigrons cuits rentats, amb el suc de mitja llimona, mitja cullerada de curri, una cullerada de comí i una cullerada de sèsam torrat. Afegim oli d’oliva i sal. Podem afegir una mica d'aigua si queda massa espès.
- Per l'hummus de remolatxa triturem mig pot de cigrons cuits rentats amb la remolatxa cuita. Afegim també el suc de mitja llimona.
- Pel guacamole triturem els dos alvocats amb el suc de mitja llimona. Afegim mig tomàquet tallat a quadradets.

El valor nutritiu de l'ou és molt conegut, ens aporta proteïnes d'alta qualitat i vitamines. A més aquests ous farcits seran un plat perfecte per tots els que busquin receptes sanes, fàcils i alhora boníssimes. Aquesta recepta és tan senzilla que podran ajudar a fer-la nens petits. D'aquesta manera, et facilitarà que provin ingredients nous i que la seva alimentació sigui més variada i equilibrada.

Aquesta recepta ens pot servir com a entrant en el menjar de nadal o en altres reunions nadalenques, per a pícnics o menjars a l'oficina amb tupper. Quan ens cansem d'aquests ingredients podem jugar amb uns altres i innovar tot el que puguem. Us deixem altres idees com la ceba caramel·litzada amb carabassó, tonyina amb pebrots o fins i tot gratinar-los! La gemma podeu afegir-la en la vostra mescla o reutilitzar-la a altres plats com sopes o pastes. Només cal buscar els nostres ingredients favorits i trobar la mescla perfecta per emplenar els ous. Ja saps com els faràs?