Pastís de carbassa

Volem endolcir-te la setmana més terrorífica de l'any amb un pastís de carabassa. T'has atrevit a provar-lo alguna vegada? Tenim una recepta fàcil, amb la qual no necessitaràs sucre. A més, si et decideixes per decorar la teva casa de Halloween, tindràs l'excusa perfecta per comprar una carabassa sencera sense haver de malgastar producte. Així que, som-hi!!

Ingredients del pastís de carbassa


• 60 g oli de coco o oli d'oliva.
• 150 g pasta de dàtils (dàtils triturats)
• 2 ous
• 200g de farina
• 200 g carbassa crua tallada en trossos petits
• 60 g llet o beguda vegetal
• 1 cullerada petita de canyella mòlta
• 1 culleradeta de bicarbonat sòdic o llevat
• coco ratllat (opcional)

Preparació del pastís de carbassa


1. Pre-escalfar el forn a 170ºC
2. En un bol, barregem l'oli, la pasta de dàtils i els ous.
3. Cuinem la carbassa al microones o al forn, fins que quedi toveta.
4. Aixafem la carbassa amb una forquilla.
5. Afegim al bol la carabassa, canyella, llet, i el bicarbonat el llevat. Batem.
6. Afegim també la farina.
7. Ho barregem tot fins que no quedin grumolls i ho vertim en un motlle.
8. Fornegem durant 50 minuts a 170º. Com cada forn és diferent, haurem d'anar vigilant i comprovar que està fet punxant amb un escuradents o forquilla, fins que aquest surti totalment net.
9. Ho traiem i ho deixem refredar. Afegim el coco i provem!!!

Les nostres botigues estan plenes de color gràcies a les carabasses, amb les quals podràs convertir aquesta recepta en un clàssic per a aquesta tardor. A més, podràs adaptar-la els teus gustos amb els toppings que prefereixis. Per exemple, pots fer el teu pastís de carabassa amb trossets de xocolata, afegir gingebre o nous trossejades. I si prefereixes altres dolços, a la nostra web també podràs comprar online castanyes o ingredients per fer els típics panellets.

La carabassa és una hortalissa rica el fibra i vitamina A. Aquesta vitamina aporta propietats antioxidants beneficioses per a la vista, la pell i per les nostres defenses naturals. Encara que octubre i novembre són les èpoques on estàs més abundantment, podem trobar carabassa durant gairebé tot l'any.

A més de per la carbassa, aquesta recepta es converteix en un postre healthy per la manera com està endolçat. En comptes d'utilitzar sucre refinat de taula, hem provat amb els dàtils i, la veritat, és que ens ha sorprès moltíssim! Si a més volem que sigui encara més saludable podem utilitzar un altre tipus de farines, com a integrals o d'altres cereals.

No esperis més, anima't a provar aquesta recepta de pastís de carabassa!