Pizza de mozzarela, albergínia i bacon.

¡La pizza és un plat deliciós que és popular a tot el món! Amb la seva base de massa de pa i una varietat d'ingredients, la pizza és una opció fàcil i deliciosa per a un menjar ràpid o un sopar en família. Des de la clàssica pizza de pepperoni fins a opcions més creatives amb vegetals, fruites i carns, hi ha una pizza per a cada gust. Vols saber quina és la recepta d'avui?

Ingredients:


base de pizza
Salsa o sofregit de tomàquet
Mozzarela de búfala
Làmines d'albergínia
Ceba laminada
Bacon
Mozzarella ratllada
Alfàbrega fresca
Un doll de AOVE
Pebre

Preparació:


Precalfar el forn i disposar la base de la pizza sobre una safata de forn.
Cobrir amb salsa de tomàquet, trossejar la mozzarella fresca i distribuir per la superfície, igual que la resta dels ingredients. Acabar amb la mozzarella ratllada.
Enfornar la pizza segons les instruccions suggerides, fins que els ingredients estiguin cuits.
Treure del forn, acabar amb unes fulles fresques d'alfàbrega sobre la superfície de la pizza amb un chorrito de AOVE , i si ve de gust, una mica de pebre recentment molt.
Tallar i gaudir acabada de fer.

Fer pizzes casolanes


Per a gaudir d'una pizza, simplement has de trobar una pizzeria pròxima o fer-la a casa. Pots triar entre diferents estils de massa, com la massa prima i cruixent, o una massa més gruixuda i esponjosa. Després, pots agregar la salsa de tomàquet i els teus ingredients favorits, com a formatge, pernil, xampinyons, pebrots, carn picada, ceba, pinya, olives i tot el que se t'ocorri.

Després de triar els teus ingredients, simplement enforna la pizza en el forn durant uns minuts fins que la massa estigui daurada i els ingredients s'hagin cuit. I llest! Ja pots gaudir d'una deliciosa pizza.

La pizza és una opció versàtil i fàcil de personalitzar, la qual cosa la converteix en una excel·lent opció per a un sopar a casa, una festa d'aniversari o simplement una nit de cinema amb amics. A més, és una bona opció per a vegetarians i amants de la carn per igual.

Ja sigui que la gaudeixis en un restaurant, la preparis a casa o la demanis per a portar, la pizza sempre és una opció deliciosa. Així que no dubtis a gaudir d'una pizza avui mateix!

Combinacions per a pizzes fetes a casa


Aquí hi ha algunes idees per a fer pizzes casolanes delicioses:

Pizza de pernil dolç i xampinyons: Aquesta és una pizza clàssica que sempre és un èxit. Cobreix la massa de pizza amb salsa de tomàquet, mozzarella ratllada, rodanxes de pernil dolç i xampinyons frescos.

Pizza vegetariana: Si prefereixes una pizza vegetariana, pots cobrir la massa amb una mescla de formatge de cabra i formatge feta, espinacs frescos, tomaques cherry i olives negres. Pots posar Heura també perquè sigui encara més completa.

Pizza de pollastre i pesto: Aquesta pizza és una mica més sofisticada i saborosa. Unta la massa de pizza amb pesto, agrega pollastre cuit esmicolat, formatge mozzarella i una mica de formatge parmesà ratllat.

Pizza hawaiana: Aquesta pizza és perfecta per als amants del dolç i salat. Cobreix la massa de pizza amb salsa de tomàquet, formatge mozzarella ratllat, pinya en rodanxes i pernil cuit.

Pizza de quatre formatges: Si ets un amant del formatge, aquesta pizza és per a tu. Cobreix la massa de pizza amb una mescla de quatre formatges diferents, com mozzarella, parmesà, formatge blau i cheddar.

Recorda que pots personalitzar qualsevol pizza amb els teus ingredients favorits. Diverteix-te experimentant amb diferents combinacions!