Real Detox

Gener comença amb milers de propòsits al nostre cap. Gimnàs, deixar de fumar, apuntar-nos a classes de ball i buscar dietes per a aprimar i baixar de pes ràpidament. Si el teu objectiu és aquest últim, ves amb compte amb les dietes miracle. Aquestes ens prometen resultats gairebé immediats gràcies a l'eliminació total de certs grups d'aliments (en general tots els carbohidrats i greixos). Aquests nutrients són indispensables en una dieta equilibrada ja que alimenten òrgans tan importants com el cervell i també són necessaris per al funcionament normal dels nostres músculs. Per tant, aquest tipus de dietes restrictives no haurien d'allargar-se més d'una setmana.

Quan pensem en dietes per a aprimar segur que ens ve al cap la dieta de la pinya, dieta de la carxofa o les famosíssimes dietes detox. Portar una dieta detox suposa proporcionar un suport extra als òrgans encarregats de netejar el nostre cos (ronyons, fetge i pell, entre altres) de les toxines que acumulem diàriament, perdre pes de forma saludable i millorar el nostre descans. A Cal Fruitós hem creat una caixa DETOX amb la qual volem desmitificar el concepte de prendre només sucs verds. Com no creiem en la dietes miracle, amb aquest pla portaràs una alimentació més variada i sòlida.

Durant aquest període és important consumir una alta quantitat de verdura, sobretot aquella que és de color verd. El motiu principal és la seva riquesa en clorofil·la, que ens ajuda a detoxificar l'organisme. Per aquest motiu la caixa detox conté espàrrecs verds i espinacs entre altres vegetals. Un altre aspecte rellevant és la hidratació. És essencial beure aigua, però també consumir infusions i brous que puguin ajudar a depurar el nostre fetge.

Les proteïnes també són una part fonamental en la nostra dieta. Entre altres funcions, ens permeten mantenir la massa muscular i regular les funcions hormonals. Per aquest motiu han d'estar presents diàriament als nostres àpats. Els aliments rics en proteïna es poden trobar tant en productes d'origen animal com vegetal. No hem volgut eliminar del tot el carbohidrat, ja que creiem que és important mantenir-lo, encara que en una dieta equilibrada a llarg termini hauria d'estar en major proporció.

Així que ja saps, comença la teva dieta amb la nostra Caixa RealDetox ! Volem ajudar-te a començar la rutina d'alimentació saludable i deixar enrere els excessos de nadal.