Recepta de noodles amb Heura

La carn 100% vegetal Heura, s'ha convertit en un dels ingredients vegans favorits per a moltes persones. A més, les possibilitats culinàries són moltíssimes, ja que pots incorporar-ho a qualsevol recepta que puguis imaginar. Avui t'ensenyem una recepta senzilla i 100% vegetal amb un dels productes d'Heura, uns noodles  molt complets.


Si ets fan dels noodles asiàtics, has de provar la combinació de noodles amb Heura. És una opció saludable, nutritiva i, sobretot, deliciosa!


Ingredients per a 4 persones:



  • 1 ceba

  • 2 grans d'all

  • 8-10 xampinyons laminats

  • 1/2 pebrot vermell

  • 1/2 pebrot groc

  • 160 g de bocados d’Heura mediterrani (una safata)

  • 4 cullerades de salsa de soja

  • AOVE

  • Cebollí fresc, sal, pebre

  • 200 g Noodles d'arròs o la pasta que més t'agradi


Preparació pas a pas per fer uns noodles amb heura:



  1. En un wok o paella àmplia posa un doll d'oli i salta la ceba trossejada i l'all a trossets. Salpebra.

  2. Afegeix els xampinyons laminats i uns minuts més tard els pebrots trossejats a tires fines. Afegeix 2 cullerades de salsa de soja.

  3. Quan les verdures estiguin fetes afegeix els bocados d’Heura, pots trossejar-la una miqueta més.

  4. Afegeix al wok els noodles d'arròs cuits i barreja bé, afegeix les altres dues culleres de soja i un bon grapat de cebollí fresc trossejat. Salta 1’ més i llest per a gaudir.


 


I així de fàcil és preparar un plat de noodles amb Heura! Si tens els ingredients preparats, en menys de 15’ ho tens llest. És una opció saludable i deliciosa que et farà sentir com si estiguessis menjant en un restaurant asiàtic. A més, pots preparar una gran quantitat de noodles amb Heura per tenir restes per a l'endemà o per portar a la feina per dinar. Prova-ho i deixa't sorprendre per la seva deliciosa combinació de sabors!


Perquè fer receptes amb Heura?


La Heura és una proteïna vegetal que es fa a partir de la soja. Té molts nutrients i és alta en proteïnes, però no conté colesterol ni greixos saturats. Això significa que la Heura és una excel·lent opció si busques una bona font de proteïnes per mantenir-te sà i en forma.


Però això no és tot! La Heura és també una opció molt més sostenible per al nostre planeta ja que la producció de Heura és molt més sostenible que altres fonts de proteïnes i molt eficient des del punt de vista energètic.


Així que, per què no començar a cuinar receptes amb Heura? Hi ha moltes opcions delicioses i saludables que pots provar. Per exemple, pots fer unes hamburgueses vegetals de Heura, o afegir-la a una amanida per donar-li un toc extra de proteïna. També pots provar una paella vegetariana amb Heura o un bon chili vegà amb ella.


I no només és deliciosa i saludable, sinó que també és molt fàcil de cuinar. La majoria de les receptes amb Heura es poden preparar en menys de 30 minuts, el que significa que és perfecte per a aquells dies en què no tens temps o ganes de passar hores a la cuina.


A més, cuinar amb Heura és divertit i creatiu. Hi ha tantes maneres de preparar-la que mai et cansaràs de menjar-la. Pots provar noves especies, fer combinacions inesperades i crear plats únics que impressionaran als teus convidats.


I el més important, on pots comprar Heura? A les nostres botigues i web trobaràs tot l'assortit.


 


 


Recepta feta per @dorcasencolorespasteles