Reenamora't de la pizza amb el saltimbocca

Vols donar-li un toc italià a la teva cuina? Prova el saltimbocca! És una base de pa italià, que es pot utilitzar per fer entrepans calents i té una textura semblant a la pizza napolitana, que és de les més gruixudes i esponjoses. Podem trobar el tradicional, l'integral i també saltimbocca amb un toc de cúrcuma. Aquest és el que utilitzarem avui per fer una variació de la pizza tradicional, a veure què us sembla!

Ingredients del Saltimbocca:


- 1 Saltimbocca amb cúrcuma.
- 2 tomàquets
- 1 mozzarella de búfala
- 1 grapat d’ametlles.
- 1 grapat de ruca.
- Orenga al gust.

Preparació del Saltimbocca:


- Talleu el saltimbocca per la meitat (com si anéssiu a fer un entrepà) i esteneu les dues parts sobre paper vegetal o la base que escolliu per després posar al forn.
- Afegiu el tomàquet natural tallat a rodanxes sobre la massa.
- Escorreu la mozzarella de búfala, talleu-la rodanxes i repartiu-la per sobre la base.
- Poseu-ho al forn durant uns 10 min a 200°, prèviament escalfat.
- En treure-ho del forn, afegiu la ruca i les ametlles trossejades.
- Ja la tenim llesta! Podem menjar-lo com a llesca o tancar-lo, com si fos un entrepà.

Dintre d'una alimentació variada i equilibrada hem d'afegir aliments de tot tipus, així que res de criminalitzar a la pizza! Sempre millor si la fem a casa, d'aquesta manera sabem exactament el que estem menjant i, a més, podem afegir els ingredients que més ens agradin. En la nostra recepta utilitzem verdures com la ruca i el tomàquet que li donaran un toc fresc. La mozzarella de búfala li donarà el punt italià i les ametlles la faran més cruixent! Boníssima us ho assegurem.

Reenamora't de la pizza amb el saltimbocca!