Regirat d'espàrrecs verds amb gambes

Si busques una recepta ràpida i fàcil per als teus àpats, has de provar aquest regirat d'espàrrecs verds amb gambes.

Ingredients:


- 2 Manats d'espàrrecs verds
- 2 ous
- 1 safata de gambes pelades crues (185-200 g)
- 2 grans d'all
- Vi blanc
- Sal i pebre
- AOVE
- Pots afegir les espècies que consideris.

Preparació pas a pas:


Netegem, rebutgem la part dura dels espàrrecs i trossegem al gust (uns 3cm aprox.)
Saltem uns 3-4’ en una paella amb una mica d'oli d'oliva i afegim els alls pelats i tallat en làmines. Afegim una mica de sal. Saltem uns minuts més. Afegim les gambes pelades i deixem que es consumeixi l'aigua que deixen anar. Removem de tant en tant. Quan gairebé s'hagi consumit el líquid, afegim una mica de vi blanc.
En una altra paella fem un regirat amb els 2 ous que haurem batut i salpebrat. Movem amb una cullera de fusta constantment.
Ho afegim als espàrrecs amb les gambes, removem i a gaudir.

Receptes de regirats:


A la recerca d'un sopar ràpid i deliciós que sigui una explosió de sabors? Els regirats són una excel·lent opció per a un àpat versàtil ja que pots experimentar amb una àmplia varietat d'ingredients i condiments per a crear una combinació diferent cada vegada.

Per a fer el clàssic regirat d'ous només has d'escalfar una paella gran a foc mitjà i afegir una cullerada d'oli. Mentre s'escalfa, bat tres ous i assaona amb sal i pebre al gust. Aboca els ous batuts en la paella i regira constantment amb una espàtula fins que els ous estiguin lleugerament cuits però encara humits. Pots afegir una varietat d'ingredients al teu regirat d'ous, com a espinacs, xampinyons, cebes o formatge ratllat.

Si prefereixes una opció més substanciosa, prova un regirat de pollastre i verdures. En una paella gran, escalfa una mica d'oli d'oliva i afegeix trossos de pit de pollastre tallats en quadradets. Cuina el pollastre fins que estigui daurat i completament cuit. Després, agrega les teves verdures preferides, com a pebrots, carbassons i pastanagues, i salta-les fins que estiguin tendres. En un bol a part, bat tres ous i aboca'ls sobre les verdures i el pollastre en la paella. Remou suaument fins que els ous estiguin ben cuits. Pots condimentar el regirat amb salsa de soja, gingebre fresc ratllat o fins i tot salsa picant.

Si ets amant dels mariscos, un regirat de gambetes i espinacs pot ser l'elecció perfecta. En una paella gran amb oli afegeix gambetes pelades. Cuina les gambetes i després afegeix espinacs frescos i cuina-les. En un altre recipient, bat tres ous i afegeix-los a la paella amb les gambetes i els espinacs. Regira fins que els ous estiguin bullits i ben barrejats amb els altres ingredients. Pots agregar condiments com a all en pols, julivert fresc picat o una mica de llimona per a realçar els sabors.

Si prefereixes una opció vegetariana, el regirat de tofu amb verdures és una elecció saludable i plena de proteïnes. En una paella gran, escalfa una mica d'oli d'oliva i afegeix galledes de tofu ferma. Cuina el tofu fins que estigui daurat i cruixent per fora. Després, agrega les teves verdures preferides, com a bròcoli, pebrots i xampinyons, i salta-les fins que estiguin tendres. En un bol a part, barreja salsa de soja, gingebre ratllat i una mica de sucre bru. Aboca la barreja sobre el tofu i les verdures en la paella i regira fins que estigui ben combinat i calenta.

Com pots veure, els regirats són una opció que s'adapta a tots els gustos. Ja sigui que optis per una opció clàssica d'ous, una combinació de carn i verdures, mariscos o una opció vegetariana, els regirats són ràpids de preparar i sempre et deixaran satisfet. Experimenta amb diferents ingredients i condiments per a crear les teves pròpies receptes de regirats i gaudeix d'un sopar deliciós i reconfortant. Bon appétit!

Trucs per a fer el millor regirat d'espàrrecs verds amb gambes



Aquí tens alguns trucs per a fer un deliciós regirat d'espàrrecs verds amb gambes:

- Ingredients frescos: Utilitza espàrrecs verds frescos i gambes de qualitat. Els ingredients frescos marquen la diferència en el sabor i la textura del regirat.

- Neteja dels espàrrecs: Abans de cuinar els espàrrecs verds, assegura't de rentar-los i eliminar les parts més dures de la tija. Pots tallar o trencar les parts inferiors dels espàrrecs, ja que tendeixen a ser més fibroses.

- Preparació prèvia: Prepara tots els ingredients abans de començar a cuinar. Pela i desvena les gambetes, pica els espàrrecs en trossos més petits i talla altres ingredients addicionals que desitgis agregar, com ceba o all.

- Saltat adequat: Escalfa una paella gran a foc mig-alt i afegeix una mica d'oli d'oliva. Salta els espàrrecs i les gambes junts durant uns minuts fins que les gambitas es tornin rosades i els espàrrecs estiguin tendres però encara cruixents. No els cuinis massa per a evitar que es tornin tous.

- Sabor addicional: Si vols afegir més sabor al regirat, pots saltar ceba picada i all juntament amb els espàrrecs i les gambes. També pots agregar herbes fresques com a julivert o cebollí per a donar-li un toc aromàtic.

- Batut d'ous: Mentre els espàrrecs i les gambitas s'estan cuinant, bat els ous en un recipient a part amb una mica de sal i pebre al gust. Afegeix els ous batuts a la paella i remou suaument fins que es cuinin al teu punt de preferència. Recorda que els regirats d'ous han de quedar sucosos i cremosos.

- Control de la cocció: Evita cuinar els ous en excés. Retira la paella del foc quan els ous encara estiguin lleugerament humits. Els ous continuaran cuinant-se amb la calor residual de la paella, per la qual cosa és millor retirar-los una mica abans que estiguin completament quallats.

- Presentació: Serveix el regirat d'espàrrecs bladers amb gambitas calent i empolvora amb una mica de julivert picat o ratlladura de llimona per a agregar un toc de frescor. Pots acompanyar-ho amb pa cruixent o una amanida verda.