Saltejat de Carxofa

La temporada de carxofa ja és aquí, així que és moment d'aprofitar-la al màxim. La majoria de receptes amb elles són molt senzilles, ja que no necessiten massa extres per a poder gaudir del seu sabor. Al forn, en tempura o a la brasa són les maneres més comunes de menjar-les. Vols descobrir com de versàtil és la carxofa? Prova amb aquest saltejat!

Ingredients del saltat:


-Mini cors de carxofes en oli d'oliva de Cal Fruitós o carxofa trossejada Cal Fruitós
- Faves
- Pernil Salat
- 1 Ou dur o ou poché
- Pebre negre

Preparació pas a pas:


En utilitzar els cors de carxofes, ens estalviarem el treball de pelar-les i netejar-les ja que, encara que no és complicat, sempre dóna moltíssima mandra. A Cal Fruitós trobaràs els mini cors de carxofa, de km0 i amb ingredients naturals, ja cuits i llestos per a menjar.

En utilitzar-los, simplement hauràs de saltejar els cors de carxofa amb el pernil salat trossejat i favetes cuites per a donar-li un punt de calor. Abans de servir, cou un ou perquè quedi poché o dur si ho prefereixes.

Aquest plat et pot servir com a aperitiu, com a entrant o com a plat principal, tot depèn de la quantitat que posis al plat i la gana que tinguis. També pot ser una bona opció per a portar-te a la feina amb tupper, encara que millor amb l'ou cuit del tot.

A més, aquesta recepta és perfecta per als qui no els agradaven les carxofes o no sabien com menjar-les, una segona oportunitat amb aquesta combinació serà la solució!