Sandwitx de Pollastre

No sempre podem menjar amanides i verdures al forn... i és que hi ha dies que sí o si el que ens ve de gust és un bon entrepà. Res d'espantar-se, busca un bon pa amb ingredients de qualitat i omple'l de productes frescos. Si vols posar-li alguna salsa... fes-la casolana!

Segur que més d'una vegada amb les presses t'has acabat comprat un sandwitx de pollastre preparat al supermercat però amb la recepta casolana d'avui segur que no se't torna a passar pel cap.
El truc és la combinació de sabors i textures que el fan irresistible. Si amb la foto ja se t'ha fet la boca aigua, és hora de provar-ho.

Ingredients per al sandwitx de pollastre:



- 100g de pollastre
- 1 grapat d'espinacs
- 3 pebrots del piquillo
- 1 cullerada de ceba fregida
- 3 llesques de pa de motlle integral

Preparació del sandwitx de pollastre:



Els passos per a fer aquest sandvitx de pollastre són senzills, ja que els ingredients es faran en un moment. Primer has de torrar el pa i saltar el pollastre. Després només et quedarà muntar-ho!

Si estàs cansat dels típics sandwitxos de pernil i formatge o entrepans d'embotit avorrits... aquesta pot ser una bona opció per a portar-te d'excursió o per a esmorzar a la feina. Un entrepà contundent, amb vegetals i proteïna de qualitat. Fins i tot si tens un sopar i busques un recurs ràpid com un entrepà gourmet aquesta pot ser la teva opció.