Smoothie gelat de fruits vermells i iogurt.

Que poc queda per què arribi el dia de la mare! Ja saps com la sorprendràs? Res millor que un super esmorzar per començar el dia amb energia. Vols saber com? Pren nota!

Ingredients del smoothie gelat:


- 2 iogurts naturals Cal Fruitós
- 100g de gerds
- 1 plàtan
- 30g de muesli cruixent

Preparació del smoothie gelat:


1. Afegeix el iogurt a la base del got que vagis a utilitzar.
2. Posa en el congelador 15 minuts.
3. Bat els gerds amb el plàtan.
4. Afegeix-ho al got i congela 15 minuts més.
5. Afegeix el musli cruixent i deixa en congelador 10 minuts
6. Afegeix una mica de iogurt i fruits vermells com topping.

Els smoothies són l'opció perfecta per als esmorzars i berenars, a més de ser facilíssims de preparar i molt vistosos. Nosaltres ens hem decidit per un smoothie molt fresquet, perfecte ara que comença la calor. Els seus ingredients faran que sigui un snack amb propietats nutricionals destacables. Els gerds ens aportessin fibra, vitamina C i flavonoides. Els seus beneficis seran antioxidants i ajudessin la prevenció de moltes malalties.

Els iogurts naturals de Cal Fruitós estan fets a Sallent amb llet de proximitat. El seu procés d'elaboració es basa en un bany maria a baixa temperatura per a evitar la destrucció de les vitamines i dels valors nutricionals. Una vegada envasat es madura lentament durant 5 hores.
Amb tot això aconseguim un iogurt sense aigües, cremós i molt poc àcid. Com està fet de manera natural, té una capa superficial blanca i molt brillant que respon a una perfecta fermentació i quallada, sent això un indicador de qualitat.