Sopa de pollastre amb espaguetis de carbassó

Durant els mesos freds d'hivern, un dels menjars més reconfortants és una bona sopa calenta. Les sopes són un plat versàtil que pot ser fet amb una àmplia varietat d'ingredients, i són una excel·lent manera d'escalfar-te en els dies freds. A més, són fàcils de preparar i es poden fer en grans quantitats, la qual cosa les converteix en una opció ideal per als àpats en família o per a servir a convidats.

Hi ha moltes opcions de sopes per a triar a l'hivern, des de sopes de verdures i brous clars fins a sopes més espesses i substancioses. Algunes de les sopes més populars a l'hivern són la sopa de pollastre, la sopa de verdures, la sopa de ceba, la sopa de tomàquet i la sopa de llenties.

Quina és la vostra recepta de sopa més reconfortant? Per nosaltres, sense cap dubte la número 1 és la de pollastre amb espaguetis de carbassó i verdures. Voleu saber com la fem?

Ingredients:


- 1 ceba mitjana
- 3 pastanagues
- 3 branques d'api
- 1 fonoll
- 1 chirivía
- 5 alls
- Una culleradeta de gingebre en pols o ratllat
- 1 kg pits de pollastre sencers o contracuixes
- 2 carbassons mitjans
- 1 fulla de llorer i 5 branquetes de farigola fresca
- Julivert
- 1,5 l de brou de pollastre
- Sal, Pebre
- 5 cullerades de AOVE
- Opcional: ratlladura de llimona, suc de llimona i anet.

Preparació pas per pas:


Talla totes les verdures a trossets. Reserva.
En una cassola posa una mica d'oli i daura molt bé el pollastre, pels dos costats. Retira el pollastre i reserva.
A la mateixa cassola afegeix una miqueta més d'oli (1-2 cullerades) si ho veus necessari i afegeix totes les verdura tallades (cebes, pastanagues, alls, xirivía, fonoll, i gingebre). Ofega uns 3’. Afegeix el brou de pollastre juntament amb la fulla de llorer i unes 5 branquetes de farigola fresca.
Afegeix el pollastre retirat anteriorment i deixa que cogui tot uns 30’ a foc mig baix.
Retira el pollastre, la fulla de llorer i les branquetes de farigola.
Deixa refredar el pollastre una mica i després retira la pell i esmicola o talla a trossets petits. La resta de la sopa estarà a foc mínim. Fes els espaguetis de carbassó i introdueix-los a la sopa, deixa coure uns 3-5’ més afegeix el pollastre trossejat. Rectifica de sal i pebre i serveix.
Pots afegir una mica de julivert picat, anet i llimona al gust.

La sopa de pollastre és una de les més populars durant l'hivern, ja que és molt reconfortant i pot ajudar a combatre els refredats. El pollastre proporciona proteïna i nutrients, mentre que les verdures aporten vitamines i minerals importants.

Recepta de sopa de pollastre amb espaguetis de carbassó:


T'imagines un bon plat calent de sopa de pollastre? És la recepta més reconfortant perfecta per a aquests dies! Aquesta meravellosa sopa és el remei infal·lible per a aquests dies freds o quan et sents una mica baix d'energia.

La recepta de la sopa de pollastre és simple i flexible, pots fer-la a la teva manera! El bàsic és el pollastre, per descomptat. Pots utilitzar pollastre desossat, cuixes, pits de pollastre o fins i tot un pollastre sencer. L'elecció és teva. Afegeix pastanagues, api i ceba picats en trossos grans per a donar-li un toc de sabor i color.

Després, simplement afegeix tot en una olla gran amb aigua i deixa que bulli a foc lent. Aquesta és la clau per a extreure tots els sabors del pollastre i les verdures. I no t'oblidis d'afegir una mica de sal, pebre i els teus condiments favorits per a donar-li aquest toc personal!

A mesura que la sopa es cuina a foc lent, la casa s'omplirà amb una aroma deliciosa que t'obrirà l'apetit. Pots donar-li un toc especial afegint fideus, arròs o fins i tot trossos de pa cruixent per a fer-la més abundant i reconfortant.

Una vegada que la sopa estigui llesta, només has de servir-la en un bol gran i gaudir-la. Pots afegir-li una mica de julivert fresc picat per damunt per a donar-li un toc de color i frescor. I no oblidis acompanyar-la amb unes torrades cruixents o pa acabat de cuinar per a fer-la encara més deliciosa!