Suc de remolatxa energètic

Ha arribat setembre i, amb ell, la rutina i el matinar. A més, és un mes on comencen molts propòsits, gairebé més que al gener! I, el que sempre està, és el de menjar millor, cuidar-nos i seguir una alimentació equilibrada. Si comencem el dia amb un bon esmorzar, després ens serà més fàcil seguir amb la resta de la jornada. Sobretot si sou dels que us costa esmorzar sòlids a primera hora, necessiteu energia per començar el dia. Apunteu la recepta d'aquest suc vermell que, a més de ser molt complet, us donarà l'empenta que necessiteu de bon matí!

Ingredients suc de remolatxa:


- ½ Remolatxa
- 1 Pera
- 1 Cullerada per a postres de gingebre ratllat
- Suc de mitja llimona
- Suc de 2 taronges
- 1 quèfir o iogurt de Cal Fruitós

Preparació del suc de remolatxa:


- Peleu la pera i feu trossets.
- Talleu la remolatxa i introduïu-la al recipient on vagis a batre.
- Afegiu la resta d'ingredients.
- Bateu fins que el teu smoothie quedi homogeni.

Amb aquest suc li estarem donant color als nostres esmorzars, i demostrarem que no només els sucs verds són saludables! Un got de smoothie vermell ens donarà moltíssima energia, a més d'aportar-nos moltes vitamines i antioxidants. El color vermellós de la remolatxa es produeix pel seu contingut en beta-carotens, carotenoides i flavonoides. Aquests ens ajuden a evitar l'oxidació cel·lular i també són bons per netejar el nostre fetge. La remolatxa també té un contingut elevat de potassi, així que pots prendre-ho després de fer esport i ajudar a recuperar els músculs. A més, gràcies a aquest contingut en potassi, el nostre suc ens ajudarà a eliminar la retenció de líquids, ja que té acció diürètica.

Aquest batut també el poden prendre els més petits de la casa, encara que amb algunes modificacions. Podem fer el suc sense el gingebre, així el batut tindrà un sabor més suau i dolç. A més, el color del smoothie els cridarà molt l'atenció!

No espereu més, aprofiteu setembre per començar el dia amb esmorzars saludables!