Torrada amb productes de temporada

La carbassa tenyeix de color de tardor els nostres plats, però res de menjar-la només en cremes i purés! Ja que és una hortalissa molt versàtil podem afegir-la a moltíssimes receptes, tant dolces com a salades. Nosaltres ens hem decidit per fer un contrast de sabors i, la veritat, es que estem encantats, així que us animem a que proveu aquesta recepta.

Ingredients de la torrada amb productes de temporada


- Pa integral
- Carbassa
- Formatge de cabra
- Magrana
- Rúcula

Preparació de la torrada amb productes de temporada


- Cuinem la carbassa al forn o al microones.
- Damunt la torrada, afegim la rúcula, la carabassa rostida, el formatge de cabra esmicolat i la magrana.

Aquesta recepta és molt fàcil i ens pot servir com a esmorzar o berenar. També pot ser un entrant perfecte per sorprendre als teus convidats. Si tenim nens a casa, fer aquest tipus de torrades ens ajudarà a que es familiaritzin amb noves fruites i verdures, ja que podran ajudar-nos a fer-les. A més aprofitarem totes les propietats saludables de la carbassa i la magrana.

La carbassa és una font de vitamina A i C, components amb acció antioxidant, i també ens ajuden a millorar les nostres defenses. A més pel seu contingut en fibra, ens saciarà i millorarà la nostra salut intestinal. La magrana sumarà les seves propietats antioxidants a la nostra recepta, gràcies a la vitamina C i als flavonoides que conté. L'escorça i els envans interns de la magrana tenen propietats astringents i antiinflamatòries, per la qual cosa es podrà prendre en cas de diarrees o problemes digestius. A més, el suc de magrana s'ha utilitzat a la medicina tradicional per baixar la pressió arterial.

I més enllà de les seves propietats saludables, és un snack boníssim, amb el que estarem menjant productes de temporada i sorprenent al nostre paladar!