Truita d'Espàrrecs

La truita és tot un clàssic a la nostra gastronomia, una recepta molt fàcil de fer i amb una gran varietat d'opcions per a tots els gustos. Aquesta vegada, t'ensenyem una recepta especial de dijous gras, l'has provat algun cop?

La truita d'espàrrecs és una deliciosa opció per a gaudir en qualsevol moment del dia. Aquesta truita s'elabora amb espàrrecs frescos, ous, ceba i una mica d'oli d'oliva, per això la converteix en una opció saludable i nutritiva.

Ingredients per fer una truita d'espàrrecs:


- 2 manats d'espàrrecs d'uns 300-400 g aprox
- 1 ceba mitjana
- 5 ous
- Sal

Preparació pas per pas per fer una truita d'espàrrecs:


Renta els espàrrecs i treu la part més dura i fibrosa de l'espàrrec. Trosseja'ls en trossos de 1-2 cm. Obtindrem uns 400 g aprox d'espàrrecs.
Pica la ceba.
Cobreix amb oli d'oliva la paella i quan l'oli estigui calent, posa la ceba trossejada i ofega uns 4’ a foc mitjà. A continuació afegeix els espàrrecs i una miqueta de sal. Ofega fins que la ceba i els espàrrecs estiguin tendres.
Bat els ous, sense fer-ho en excés. Afegeix els espàrrecs i la ceba treient-los de la paella amb una escumadora i barreja.
Afegeix una miqueta de sal i barreja.
En la paella amb una mica d'oli, del qual haurem ofegat les verdures, posa la barreja. La paella estarà en el foc i calent.
Qualla d'un costat a foc mitjà, fins que es dauri, dona la hi volta amb l'ajuda d'un plat i daura per l'altre costat.

La truita d'espàrrecs és una opció ideal per a un esmorzar, un dinar lleuger o un sopar ràpid. A més de ser deliciosa, és una excel·lent manera d'incorporar verdures a la teva dieta d'una manera saborosa i boníssima. Gaudeix-la!