Tuppers saludables per emportar-te a la feina.

Tots hem hagut de menjar de tupper alguna vegada, fins i tot pot ser que sigui ja part de la nostra rutina setmanal. Cada vegada passem més temps fora de casa i per això és important estar ben alimentat per a aguantar el ritme diari. Portar el menjar preparat de casa no té per què ser sinònim de tuppers avorrits però tampoc cal dedicar-li més temps del necessari.

La nostra tècnica per preparar els tupper setmanals és senzilla, simplement has de tenir clar els grups d'aliments i a partir d'aquí imaginació al poder. Et recomanem tenir sempre a la nevera producte fresc perquè els teus tuppers siguin el més realfooders possibles. T'aconsellem buscar combinacions que puguis menjar tant fredes com calentes per a així estar preparat per a qualsevol imprevist.

Nosaltres hem dividit els tuppers en 4 grups d'aliments, encara que som conscients que cada aliment no només té un tipus de macronutrient.

- Carbohidrats: pasta, arròs, cigrons, llenties, mongetes, quinoa, cuscús, patata...
- Vegetals: enciam, tomàquet, pastanaga, cogombre, espinacs, bledes, carabassa, remolatxa, raves, espàrrecs, bròcoli, coliflor, mongeta tendra, ceba...
- Proteïna: tonyina, pollastre, vedella, seità, tofu, soja texturizada, salmó, lluç, gambes, calamar, sèpia, ou...
- Greixos saludables: alvocat, llavors de lli, llavors de rosella, pipes de carbassa, pipes de gira-sol, nous, ametlles, avellanes, oli d'oliva...

I aquests són només alguns exemples, a partir d'aquí les combinacions pel teu tupper són infinites i és la millor manera per a poder sempre adaptar-ho a les circumstàncies en les quals es trobi el teu rebost i la teva nevera. De tota manera, t'aconsellem que planifiquis els teus menjars setmanalment sempre que puguis, per poder fer la compra amb temps i aconseguir una dieta equilibrada.

Intenta que les coccions siguin el més suau possible com la planxa, forn o vapor. Amb els vegetals pots jugar a alternar cru i bullit també. I de postres, aposta per fruita de temporada sencera, a Cal Fruitós sempre trobaràs la de millor qualitat.