Xips de pasta al forn amb 3 salses

Si estàs cansat dels mateixos vells aperitius avorrits i vols donar-li un gir emocionant a les teves receptes, has arribat al lloc correcte! Prepara't per a descobrir una recepta que et farà salivar i es convertirà en l'estrella de qualsevol ocasió.

Ingredients:


- 250 g de pasta curta ( en aquest cas trompetes)
- 1 culleradeta d'all en pols
- 2 -3 culleradetes d'orenga
- Pebre
- Sal
- 30 ml de AOVE
- 3 cullerades de grana padà o parmesà en pols
* Pots afegir les espècies que et vinguin de gust (pebre vermell, alfàbrega, ceba en pols, curri, etc)
Salses:
- Salsa de mel i mostassa (recepta en l'anterior recepta)
- Salsa picant de tomàquet (ja feta)
- Salsa de ceba (barreja mig sobre de sopa de ceba amb 2 iogurts grecs i deixa reposar en la nevera). És espectacular i deliciosa per a dipear amb xips o verdura. Increïble, facilísima i deliciosa.

Preparació pas a pas:


En primer lloc bull la pasta segons instruccions del fabricant. Aconsellem bullir 1-2’ més.
Preescalfa el forn a 200 °C amb calor a dalt i a baix. Prepara una safata de forn amb paper de forn.
Escorre bé la pasta i dispon en un bol ampli. Barreja amb la resta d'ingredients. Integra’ls molt bé. Pots provar la pasta i si consideres que li falta alguna espècie, pots afegir i/o rectificar.
Enforna durant uns 20’, es començarà a daurar. Serveix els xips amb les diferents salses i a dipejar.

Xips de pasta:



Els xips de pasta són una tendència culinària molt de moda que combina la textura cruixent amb un ingredient que tots tenim a casa, la pasta. Aquesta deliciosa innovació s'està convertint en una alternativa única als aperitius convencionals.

A més pots fer aquesta recepta amb diferents tipus de pasta, i encara que en general es sol utilitzar la pasta de blat convencional, també pots provar amb pasta de vegetals. I sobretot, també pots jugar amb diferents tipus de formes, el que té de bo aquest ingredient és que hi ha tipus gairebé infinits!

A l'hora d'assaonar-los, trobem una gran varietat de condiments i sabors, el que ens permet continuar ampliant les possibilitats de la nostra recepta i fer-la encara més especial i personalitzada. Tant si ets més de sabors suaus o picants, hi ha opcions per a tots.