Fruita

4 productes

Plàtan Canari Bio
  • Producte bio

Plàtan Canari Bio

Pes mitjà u.: 0,16 Kg.

3,58 €/Kg

3,58 €/Kg

1,79

Poma Fuji Bio
  • Producte bio

Poma Fuji Bio

Pes mitjà u.: 0,30 Kg.

2,98 €/Kg

2,98 €/Kg

1,49

Poma Golden Extra Bio
  • Producte bio
  • Productes de proximitat

Poma Golden Extra Bio

Pes mitjà u.: 0,21 Kg.

2,98 €/Kg

2,98 €/Kg

1,49

Poma Story Bio
  • Producte bio

Poma Story Bio

Pes mitjà u.: 0,22 Kg.

2,98 €/Kg

2,98 €/Kg

1,49

Comprar fruita online de manera fàcil i ràpida

Ja consumeixes un mínim de tres peces de fruita al dia? És important prendre fruita diàriament ja que aquestes ens aporten aigua, vitamines i minerals, nutrients molt necessaris per al nostre cos. A més, gràcies al seu contingut en fibra, ens sacien durant més temps i ens ajuden a millorar el trànsit intestinal. En comprar i menjar fruita fresca estaràs ajudant a prevenir moltes malalties, com les malalties cardiovasculars. A més la fruita conté molts antioxidants que ajuden a prevenir l'envelliment prematur de les nostres cèl·lules. És important que a la teva compra online hi hagi fruita variada, ja que cada tipus de fruita ens aportarà uns nutrients diferents.

Pots comprar fruita online en Cal Fruitós a qualsevol moment i... nosaltres ho portem al teu domicili! Amb els nostres preus assequibles volem ser la teva fruiteria online de confiança i ajudar-te a seguir una alimentació equilibrada i saludable. Podràs comprar moltes varietats de fruita de proximitat, ja que per a nosaltres és molt important.

Vols comprar fruita ecològica online ? A la nostra web podràs filtrar per poder comprar només fruita bio. Les fruites ecològiques es conreen de manera natural, sense pesticides ni fertilitzants químics, sent més respectuoses amb el medi ambient.

Entra al nostre blog si vols sorprendre't amb noves receptes fetes amb fruita. No trobaràs només postres o dolços, ja que a Cal Fruitós ens agrada la fruita com a entrant també! A més tots els ingredients de les receptes els podràs comprar online des de casa, de manera ràpida i senzilla.