Lasanya de Carn 370g Casa Mas

Lasanya de Carn 370g Casa Mas

  • Conservar en fred
  • Productes de proximitat
  • Origen:
    Castellterçol

Producte esgotat

No disponible
Lasanya de Carn 370g Casa Mas

Ingredients: llet sencera pasteuritzada, pasta alimentosa fresca (farina de blat i aigua), tomàquet fregit (tomàquet, concentrat de tomàquet, oli vegetal de gira-sol, midó modificat de blat de moro, sucre, sal i ceba), ceba, carn de porc 7%, formatge emmental ratllat (formatge emmental, llet sencera pasteuritzada, sal, fermentos lactis, quall, colorant: betacarotè i antiaglomerant: midó de patata), olis vegetals de gira-sol i d'orujo d'oliva, aigua, farina de blat, pastanaga, papada de porc 0,7%, pernil i paleta ibèrica 0,3% (conservador: nitrat potàssic), aiguardent de vi, pasta d'all (acidulante: àcid làctic i antioxidant: àcid cítric), sucre, sal, pebre negre, orenga, nou moscada, conservadors: sorbato potàssic, àcid sòrbic i benzoato sòdic; espesante: fosfat de dialmidó hidroxipropilado i estabilizantes: difosfat disódico i sal polvoritzada.

Pot contenir traces de crustacis, mol·luscos, ou, peix, soja, fruits de closca, api, mostassa, sèsam i sulfits.

Conservar entre 0-4 °C.
Una vegada obert, consumir íntegrament. Envasat en atmosfera protectora.

Preparació:
Microones:Punxar el film repetidament i escalfar a màxima potència (800W) en el microones durant 4 minuts. Si es desitja, retirar el film i la safata de plàstic per a gratinar al gust.

Forn: Precalentar el forn a 220 °C. Retirar l'envàs de plàstic i introduir la safata en el forn a una altura intermèdia.
Enfornar 18 minuts. Gratinar al gust.

Aproximat per 100g

Valor energètic (kJ/Kcal) 724kJ/173kcal
Grasses (g) 9,1g
de les quals àcids grassos saturats (g) 3,1g
Hidrats de Carboni (g) 14,8g
dels quals sucres (g) 1,9g
Proteïnes (g) 7,9g
Sal (g) 1,03g