Lasanya de Verdures 370g Casa Mas

Lasanya de Verdures 370g Casa Mas

  • Conservar en fred
  • Productes de proximitat

Pes mitjà u.: 0,37 Kg.

|

3,75 €/u

3,75 €/u

3,75

Lasanya de Verdures 370g Casa Mas

Ingredients: llet sencera pasteuritzada, hortalisses en proporció variable 25% (carabassó, ceba, albergínia, pebrot vermell, pebrot groc i pastanaga), pasta alimentosa fresca (farina de blat i aigua), formatge emmental ratllat (formatge emmental, llet sencera pasteuritzada, sal, fermentos làctics, quall, colorant: betacarotè i antiaglomerant: midó de patata), salsa de tomàquet 6%, oli vegetal de gira-sol, tomàquet fregit 3% (tomàquet, concentrat de tomàquet, oli vegetal de gira-sol, midó modificat de blat de moro, sucre, sal i ceba), aigua, farina de blat, sal, all, farigola, romaní, nou moscada, conservadors: sorbat potàssic i àcid sòrbic; espessant: fosfat de dialmidó hidroxipropilado i estabilitzants: difosfat disódic i sal polvoritzada.

Pot contenir traces de crustacis, mol·luscs, ou, peix, soja, fruits amb closca, api, mostassa, sèsam i sulfits.

Conservar entre 0-4 °C.
Una vegada obert, consumir íntegrament. Envasat en atmosfera protectora.

Preparació:
Microones:Punxar el film repetidament i escalfar a màxima potència (800W) en el microones durant 4 minuts. Si es desitja, retirar el film i la safata de plàstic per a gratinar al gust.

Forn: Precalentar el forn a 220 °C. Retirar l'envàs de plàstic i introduir la safata en el forn a una altura intermèdia.
Enfornar 18 minuts. Gratinar al gust.

Aproximat per 100g.

Valor energètic (kJ/Kcal) 569kJ/136kcal
Grasses (g) 5,9 g
dels quins àcids grassos saturats (g) 1,7 g
Hidrats de Carboni (g) 15 g
dels quals sucres (g) 3,9 g
Proteinas (g) 4,9 g
Sal (g) 0,78 g