Pack Corporal Rosa Cosnature

Pack Corporal Rosa Cosnature

Pes mitjà u.: 0,65 Kg.

|

11,25 €/u

11,25 €/u

11,25

Pack Corporal Rosa Cosnature

El pack inclou:
Gel Dutxa hidratant 250ml
Xampú hidratant 200ml
Condicionador 200ml

El gel de dutxa tractant de cosnature® amb oli ecològic de rosa salvatge ofereix una neteja delicada i profunda sense ressecar. Revitalitza la pell i combat la pèrdua d'hidratació. APLICACIÓ: amb una mica d'aigua, generar escuma sobre la pell humida i aclarir.

El xampú hidratant de cosnature® amb oli ecològic de rosa salvatge aporta lluentor i un aspecte saludable als cabells secs i esgotats. El cabell guanya força i volume. APLICACIÓ: Aplicar sobre el cabell mullat, deixar actuar breument i aclarir en profunditat.

El condicionador hidratant amb rosa salvatge de cosnature® amb proteïna de blat aporta hidratació als cabells secs i esgotats i reforça les fibres capil·lars, sense endurir. Prevé l'aparició de puntes obertes. Allisa la superfície del cabell gràcies a l'oli de rosa mosqueta ecològic, a l'oli d'ametlla i a l'oli de llavors de raïm. Per a un raspallat més senzill, suavitat i lluentor.
APLICACIÓ: Aplicar amb massatge el condicionador sobre el cabell mullat, deixar actuar breument i aclarir en profunditat