Panettone Alla Crema di Cioccolato 900g Santangelo

Panettone Alla Crema di Cioccolato 900g Santangelo

Producte esgotat

No disponible
Panettone Alla Crema di Cioccolato (900 g) Santangelo

Ingredients: farina de blat, farcit de xocolata (12%) (xarop de glucosa, sacarosa, aigua, xocolata i%, greixos refinats de palmell vegetal, alcohol etílic, llet descremada en pols, midó de blat de moro modificat, agent gelificante: pectina, avellanes, aromatizantes, conservants: sorbat de potassi, setinat de cacau (10%), (sucre, greixos vegetals no hidrogenades (palmistas), cacau en pols baixa en greix (15%) emulsionant (leicitina de soja I322), margarina vegetals (grasses i olis vegetals (palmell, girasol), aigua, sal, emulsionants: mono i diglicèrids d'àcids àcids, agent acidificant: àcid cítric), sucre, rovell d'ou, ous, aigua, llevat natural (gluten), gotes de 3% xocolata, emulsionants, sucre invertit, mantega (llet), llet en pols, malt(gluten), sal, aromes, llevat.

Els panettones tenen el seu origen, segons la llegenda, en el Pa de Toni. Aquest va sortir com a resultat de les postres que va portar un aprenent de cuina a un gran banquet de nadal, amb farina, sucre, ous, panses de raïm i fruita. Avui en dia, encara que és una tradició italiana, el panettone és present en moltes cases al nadal. Podràs comprar un panettone online, de forma fàcil i ràpida a través de la nostra web.

Conservar en un lloc fresc i sec.

Valor Nutricional per cada 80gr: Calories 330, Greixos 18gr dels quals saturades 10gr, Colesterol 65mg, Sodi 130mg, Carbohidrats 37gr, Fibra 1gr, Sucre 19gr i Proteïnes 4gr.