Síndria Ratllada Cal Fruitós

Síndria Ratllada Cal Fruitós

  • Origen:
    La Manxa
  • Categoria:
    Primera
  • Varietat:
    Boston
  • Calibre:
    3

Producte esgotat

No disponible
Síndria Ratllada Sense Llavors. La síndria és un dels fruits de major grandària de quants es coneixen i pot arribar a fins als 10 quilos de pes. Sabem si una síndria està madura si la taca de la pell que ha estat en contacte amb el sòl és de color groguenc. Una taca blanca o verdosa indica que es va recollir abans d'hora i resultarà insípida, perquè la síndria és un fruit no climatèric, motiu pel qual, perquè sigui de bona qualitat s'hi ha de recol·lectar quan està totalment madura. El truc per triar una síndria madura és que en donar-li cops amb els dits o els palmells de les mans aquesta soni a buit.
La polpa té una textura aquosa, porosa, molt sucosa. És refrescant i en general té un deliciós sabor dolç.
Es pot dir que la síndria és la fruita que més quantitat d'aigua conté (93%), per això el seu valor calòric és molt baix, tot just 20 calories per 100 grams. Els nivells de vitamines i sals minerals són poc rellevants, sent el potassi i el magnesi els quals més destaquen.
Les síndries floreixen entre finals de primavera i principis d'estiu, pel que els fruits estan al punt òptim de saó al llarg de tot l'estiu i principis de la tardor.

Aigua: 94,6 g. / Energia: 19,6 kcal. / Proteïnes: 0,4 g. / Hidrats de Carboni: 4,5 g.