Vainilla Protein Powder Ryno Power 907g

Vainilla Protein Powder Ryno Power 907g

Pes mitjà u.: 0,91 Kg.

|

47,90 €/u

47,90 €/u

47,90

Vainilla Protein Powder Ryno Power 907g

Pols de PROTEÏNA proporciona un flux continu i un subministrament de nutrients per als músculs i el torrent sanguini. Ja sigui que estiguis buscant més repeticions en el gimnàs o més voltes en la pista, t'ajuda a recuperar-te més ràpid, desenvolupar una potència explosiva, construir i mantenir un físic més fort i, sobretot, sentir-te millor al final del dia. Sense al·lergens, sense glúten i absolutament deliciosa, aquesta proteïna és perfecta per als esportistes.

Sense additius, farciments ni olis, la nostra proteïna en pols està endolcida amb suc de canya orgànic natural i stevia, un substitut del sucre. El nostre deliciós sabor de vainilla està fet amb vainilla real, orgànica i crua per a un lleuger sabor de vainilla.

Optimitzat per a la màxima utilització de nutrients de fonts de qualitat, concentrat de proteïna de sèrum no desnaturalitzat ultrafiltrat i intercanviat d'ions, aïllat de proteïna de sèrum i proteïna de sèrum hidrolitzada. Aquesta barreja de tres proteïnes es digereix ràpid i és fàcil per a l'estómac, per la qual cosa obtens més nutrients per a una recuperació màxima! Et reptem a trobar una millor proteïna en qualsevol part del món.

Bossa conté 20 porcions.
27 g de proteïna per ració
8,5 g de BCAA per ració

Dosi/2 culleres (45g)
Grassa 1g
Greix saturat 0g
Hidrats de carboni 10g
Sucres 5g
Proteïna 27g
Calci 13mg
Magnesi 2mg
Sodi 143 mg
Potassi 16 mg